چهارشنبه 10 دي 1404 - Wed 31 Dec 2025
  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • دسترسی حنظله به اسرار حلقه نزدیک نخست‌وزیر اسرائیل +عکس

  • راه اندازی شبکه بزرگ جاسوسی ایران در اسرائیل

  • ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان؛ عامل شکست تهاجم بزرگ آمریکا و زائده ننگین آن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 288615
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1400 - 13:04

    حضور تماشاگران در دربی قطعی شد؟

    مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: حضور تماشاگران در دربی مصوبه اولیه گرفته و امیدواریم این اتفاق رخ بدهد.

     حضور تماشاگران در دربی قطعی شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی ، سهیل مهدی در خصوص وضعیت حضور تماشاگران در دربی پایتخت اظهار داشت: سالها است منتظر حضور عزیزان هوادار روی سکوها هستیم. شاید حضور تماشاگران در دربی فصل اول این کتاب است و ما می‌خواهیم در همه ورزشگاه‌ها تماشاگران حضور داشته باشند. تا 30 درصد مصوبه شورای تامین استان و دستور العمل شورای عالی وزارت کشور است، بنا بر تصمیم شورای تامین هر استان تا سقف 30 درصد تصمیمی می‌شود. تا این لحظه تلاش بر این است که این اتفاق بیفتد و مصوبه اولیه هم صورت گرفته است.

    وی در خصوص اینکه آیا بانوان هم می‌توانند در دربی در استادیوم حضور پیدا کنند گفت: در رابطه با لیگ داخلی همچنان شاهد حضور آقایان هستیم، چون بحث میهمان پذیری،محل استقرار و پذیرایی و این موارد در کل ورزشگاه های کشور هنوز فراهم نشده است. فقط استادیوم آزادی بنا بر بازی های ملی این شرایط را برای حضور خانم‌ها دارد اما در بقیه ورزشگاه‌ها در این زمینه مشکل داریم.

    رئیس کمیته مسابقات که با برنامه ورزشگاه شبکه 5 صحبت می‌کرد در خصوص اینکه برخی تیم‌ها مثل نساجی و سپاهان به حضور تماشاگران فقط در بازی دربی اعتراض کرده‌اند عنوان کرد: پروتکل‌ها برای کل کشور صادر شده و هر استادیومی که زیر ساخت‌ها را فراهم کند و تائیدیه نهایی را بگیرد مشکلی ندارد. اول باید دو دوز واکسن و سامانه بلیت فروشی و گیت‌ها  را فراهم کنند.بعد از تائید وزارت کشور از این پس می‌توانند از تماشاگران میزبانی کنند.

    مهدی در خصوص ساعت برگزاری دربی گفت: درخواست ما این است که ساعت 15:30 ساعت مناسبی نیست. درخواست ما این است که برگزاری بازی به سمت عصر برود و امیدواریم این مساعدت صورت بگیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما