سه شنبه 28 بهمن 1404 - Tue 17 Feb 2026
  • جنگ جهانی دوم، فراتر از تصویر‌

  • دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد

  • همبستگی مردم، اصلی‌ترین سپر دفاعی و سرمایه قدرت ملی ایران است

  • از روایت‌های ساخته‌شده تا واقعیت‌های دیده‌شده

  • دشمن با پروژه «کشته‌سازی» قصد اتهام زنی به جمهوری اسلامی را داشت

  • جشنواره شرووتاید در لیتوانی /عکس

  • حقیقت تجمعات پهلوی‌ها از زبان یک طرفدار /فیلم

  • کنایه پویانفر: بخشی از مالیاتم تقدیم دولت‌های اجنبی شود

  • سرمربی پرافتخار ایرانی جانشین ساپینتو؟

  • کوه بوکتی که شبیه کیک است! /عکس

  • مرگ مشکوک تهیه کننده سریال ضد ایرانی «تهران»

  • ارزش‌های دفاع مقدس ایران را حفظ کرده است

  • انقلابِ ۴۷ ساله راز پیروزی‌ها و غافلگیری‌ها

  • حقوق در سال آینده حداقل ۳۲ درصد افزایش پیدا می‌کند+فیلم

  • افراد پشت‌پردۀ اغتشاشات عاملان تروریستی هستند

  • ساعت طلایی مصرف کافئین

  • پیام ظریف برای همه ایرانیان

  • مسمومیت ۸ نفر در لواسان

  • بازسازی سیستم عصبی با این ویتامین

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۷ بهمن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 288615
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1400 - 13:04

    حضور تماشاگران در دربی قطعی شد؟

    مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: حضور تماشاگران در دربی مصوبه اولیه گرفته و امیدواریم این اتفاق رخ بدهد.

     حضور تماشاگران در دربی قطعی شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی ، سهیل مهدی در خصوص وضعیت حضور تماشاگران در دربی پایتخت اظهار داشت: سالها است منتظر حضور عزیزان هوادار روی سکوها هستیم. شاید حضور تماشاگران در دربی فصل اول این کتاب است و ما می‌خواهیم در همه ورزشگاه‌ها تماشاگران حضور داشته باشند. تا 30 درصد مصوبه شورای تامین استان و دستور العمل شورای عالی وزارت کشور است، بنا بر تصمیم شورای تامین هر استان تا سقف 30 درصد تصمیمی می‌شود. تا این لحظه تلاش بر این است که این اتفاق بیفتد و مصوبه اولیه هم صورت گرفته است.

    وی در خصوص اینکه آیا بانوان هم می‌توانند در دربی در استادیوم حضور پیدا کنند گفت: در رابطه با لیگ داخلی همچنان شاهد حضور آقایان هستیم، چون بحث میهمان پذیری،محل استقرار و پذیرایی و این موارد در کل ورزشگاه های کشور هنوز فراهم نشده است. فقط استادیوم آزادی بنا بر بازی های ملی این شرایط را برای حضور خانم‌ها دارد اما در بقیه ورزشگاه‌ها در این زمینه مشکل داریم.

    رئیس کمیته مسابقات که با برنامه ورزشگاه شبکه 5 صحبت می‌کرد در خصوص اینکه برخی تیم‌ها مثل نساجی و سپاهان به حضور تماشاگران فقط در بازی دربی اعتراض کرده‌اند عنوان کرد: پروتکل‌ها برای کل کشور صادر شده و هر استادیومی که زیر ساخت‌ها را فراهم کند و تائیدیه نهایی را بگیرد مشکلی ندارد. اول باید دو دوز واکسن و سامانه بلیت فروشی و گیت‌ها  را فراهم کنند.بعد از تائید وزارت کشور از این پس می‌توانند از تماشاگران میزبانی کنند.

    مهدی در خصوص ساعت برگزاری دربی گفت: درخواست ما این است که ساعت 15:30 ساعت مناسبی نیست. درخواست ما این است که برگزاری بازی به سمت عصر برود و امیدواریم این مساعدت صورت بگیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما