دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 279450
    تاریخ انتشار: 21/دي/1400 - 11:33

    چند درصد آمریکایی‌ها حامی برجام‌اند؟

    بر اساس این نظرسنجی، اغلب رای‌دهندگان بر این باورند که یک توافق جدید با ایران ممکن است "مانع از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای" نشود.

     چند درصد آمریکایی‌ها حامی برجام‌اند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، نتایج نظرسنجی یک موسسه تحقیقاتی در آمریکا نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، از توافق هسته‌ای حمایت می‌کنند و خواهان ادامه مذاکرات با ایران هستند.

     بر اساس نظرسنجی جدید موسسه مورنینگ کانسالت اکثر رای‌دهندگان آمریکایی همچنان حامی توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ هستند و از رفع تحریم‌های ایران برای ادامه مذاکرات با این کشور دفاع می‌کنند.

    نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۶ درصد شرکت‌کنندگان از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت کرده‌اند، ۱۸ درصد از آن‌ها نظری نداشتند و ۲۶ درصد نیز با آن مخالف بودند. بر اساس این نظرسنجی، با این حال اغلب رای‌دهندگان بر این باورند که یک توافق جدید با ایران ممکن است "مانع از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای" نشود.

    بنابر گزارش وب سایت مورنینگ کانسالت، طبق این نظرسنجی حمایت دموکرات‌ها از برجام بیش از جمهوری‌خواهان است و رای‌دهندگان جمهوری‌خواه تقریبا بر سر اصل توافق اختلاف نظر دارند، در واقع آن‌ها از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۸ برای خروج یک‌جانبه از برجام حمایت می‌کنند.

    براساس نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، تقریبا از هر پنج رای‌دهنده آمریکایی چهار نفر مدعی‌اند که نگران تولید سلاح هسته‌ای توسط ایران هستند، اما آن‌ها بیشتر نسبت به تسلیحات کره شمالی و چین احساس نگرانی می‌کنند و در این زمینه، ایران در جایگاه سوم قرار دارد.

    در عین حال، این نظرسنجی نشان می‌دهد که گزینه نظامی علیه ایران کمترین طرفدار را در میان رای‌دهندگان داشته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما