یکشنبه 05 مهر 1405 - Sun 27 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 274047
تاریخ انتشار: 13/آذر/1400 - 09:53

تقاضا برای آیفون ۱۳ کاهش یافت

طبق گزارشی جدید اپل به تهیه کنندگان قطعات خود اعلام کرده تقاضا برای سری آیفون ۱۳ کاهش یافته است.

 تقاضا برای آیفون ۱۳ کاهش یافت

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از رویترز، پیش از این نیز شرکت آمریکایی تولید آیفون را به دلیل کمبود تراشه ۱۰ میلیون دستگاه کاهش داده بود، اما طبق بیانیه جدید ممکن است حتی سفارش‌های ثبت شده نیز محقق نشوند.

کمبود جهانی تراشه در اصل به دلیل تقاضای انبوه برای موبایل و گجت های شخصی طی دوران پاندمی کووید ۱۹ ایجاد شد و ازآن زمان تاکنون روی صنایع مختلف از جمله خودروسازی تاثیرگذاشته و تولید محصولات الکترونیکی را کاهش داده است.

تیم کوک مدیر ارشد اجرایی اپل در ماه اکتبر هشداد داد تأثیر محدودیت ذخایر طی بازه تعطیلات سال نو مسیحی بدتر می‌شود و کمبود تراشه روی اثر محصولات شرکت تأثیر منفی می‌گذارد.

طبق گزارش رسانه نیکی ژاپن، اپل ماه گذشته تولید آی پد را کاهش داد تا قطعات بیشتری برای تولید آیفون ۱۳ تخصیص دهد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما