جمعه 24 بهمن 1404 - Fri 13 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 267476
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1400 - 17:53

    کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

    نخستین موشک ساخت داخل کره جنوبی امروز (پنج‌شنبه) به ارتفاع مورد نظر خود رسید؛ اما نتوانست شبه ماهواره‌ای به وزن یک و نیم تن را در مدار قرار دهد و به همین خاطر در انجام این ماموریت ناموفق بود.

    کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی که بر این پرتاب موشکی نظارت داشت، همچنان این آزمایش موشکی را به عنوان یک "موفقیت فوق‌العاده" توصیف می‌کند که این کشور را در تعقیب برنامه پرتاب ماهواره‌ای خود یک گام به جلو می‌برد.

    لیم هی-سوک، وزیر علوم کره جنوبی گفت: مراحل اول و دوم راکت "نوری" یعنی مراحل پرتاب و جداسازی به خوبی انجام شدند؛ اما مرحله سوم که قرار دادن یک شبه ماهواره در مدار بود با موفقیت انجام نشد.

    در حالی که کره جنوبی می‌گوید قصد دارد از موشک "نوری" برای پرتاب ماهواره استفاده کند، این آزمایش به عنوان بخشی از پیشرفت مداوم این کشور در زمینه توسعه تسلیحات در نظر گرفته شده است.

    هزینه ساخت موشک "نوری" یک میلیارد و شش میلیون دلار برآورد شده است. وزن این موشک ۲۰۰ تن و طول آن ۴۷.۲ متر و دارای شش موتور سوخت مایع است.

    رئیس جمهوری کره جنوبی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: اگرچه این پرتاب به طور کامل به تمامی اهداف خود دست نیافت؛ اما همچنان یک موفقیت فوق‌العاده برای نخستین پرتاب موشکی محسوب می‌شود.

    کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به ماه کاوشگر بفرستد.

    پرتاب این موشک در بحبوحه تشدید رقابت تسلیحاتی بین دو کره صورت گرفته است. هر دو کشور به تازگی سلاح‌های جدیدی را آزمایش کرده‌اند.

    به گفته موسسه تحقیقاتی هوافضای کره که ناظر بر این پرواز بوده، کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ چهار پرتاب دیگر "نوری" را برای افزایش قابلیت اطمینان انجام دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما