چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 267476
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1400 - 17:53

    کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

    نخستین موشک ساخت داخل کره جنوبی امروز (پنج‌شنبه) به ارتفاع مورد نظر خود رسید؛ اما نتوانست شبه ماهواره‌ای به وزن یک و نیم تن را در مدار قرار دهد و به همین خاطر در انجام این ماموریت ناموفق بود.

    کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی که بر این پرتاب موشکی نظارت داشت، همچنان این آزمایش موشکی را به عنوان یک "موفقیت فوق‌العاده" توصیف می‌کند که این کشور را در تعقیب برنامه پرتاب ماهواره‌ای خود یک گام به جلو می‌برد.

    لیم هی-سوک، وزیر علوم کره جنوبی گفت: مراحل اول و دوم راکت "نوری" یعنی مراحل پرتاب و جداسازی به خوبی انجام شدند؛ اما مرحله سوم که قرار دادن یک شبه ماهواره در مدار بود با موفقیت انجام نشد.

    در حالی که کره جنوبی می‌گوید قصد دارد از موشک "نوری" برای پرتاب ماهواره استفاده کند، این آزمایش به عنوان بخشی از پیشرفت مداوم این کشور در زمینه توسعه تسلیحات در نظر گرفته شده است.

    هزینه ساخت موشک "نوری" یک میلیارد و شش میلیون دلار برآورد شده است. وزن این موشک ۲۰۰ تن و طول آن ۴۷.۲ متر و دارای شش موتور سوخت مایع است.

    رئیس جمهوری کره جنوبی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: اگرچه این پرتاب به طور کامل به تمامی اهداف خود دست نیافت؛ اما همچنان یک موفقیت فوق‌العاده برای نخستین پرتاب موشکی محسوب می‌شود.

    کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به ماه کاوشگر بفرستد.

    پرتاب این موشک در بحبوحه تشدید رقابت تسلیحاتی بین دو کره صورت گرفته است. هر دو کشور به تازگی سلاح‌های جدیدی را آزمایش کرده‌اند.

    به گفته موسسه تحقیقاتی هوافضای کره که ناظر بر این پرواز بوده، کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ چهار پرتاب دیگر "نوری" را برای افزایش قابلیت اطمینان انجام دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما