چهارشنبه 11 تير 1404 - Wed 02 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 260778
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1400 - 00:01
    مرد طلایی پارالمپیک:

    با نام سردار دل‌ها انگیزه می‌گرفتم

    دارنده مدال طلای پارالمپیک، گفت: با شنیدن نام شهید سردار حاج قاسم سلیمانی همیشه روحیه و انگیزه می‌گیرم و انشاالله رهبر عزیز انقلاب نیز این مدال را قابل بدانند.

    با نام سردار دل‌ها انگیزه می‌گرفتم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ «اصغر عزیزی اقدم» روز سه‌شنبه در گفت‌وگویی در خصوص بازی های پارالمپیک، اظهار داشت: رقابت‌های پاراتکواندو برای اولین بار در پارالمپیک برگزار شد و خدا را شکر توانستم همه حریفان را با اقتدار شکست دهم و مدال طلا را کسب کنم. این مسابقات از لحاظ روانی جو سنگینی داشت.

    وی ادامه داد: طی مدت یکسال مانده به پارالمپیک، سختی‌های زیادی به جان خریدم و با کمک‌های «مهدی احمدی» مربی‌ و هم‌شهری‌ام که همیشه از لحاظ روحی من را شارژ می‌کرد و همچنین با زحمت‌های «پیام خانلرخانی» سرمربی تیم توانستم جواب اعتماد آن‌ها را بدهم.

    دارنده مدال طلای پارالمپیک تصریح کرد: اولین حریفم از کاستاریکا و قهرمان جهان بود که تجربه خوبی دارد. شناختی از او نداشتم و توانستم با هوشمندی احمدی و به موقع کارت کشیدن او، حریفم را شکست دهم و در دوره‌های بعدی هم حریفانی که قبلا آن‌ها را شکست داده بودم را از پیش رو برداشتم. حریفان من را آنالیز کرده بودند اما خدا را شکر توانستم از آن‌ها باهوش‌تر باشم و به مدالی کم‌تر از طلا بسنده نکردم. 

    عزیزی در پایان در خصوص نامگذاری سردار دلها برای کاروان پارالمپیک ایران و تاثیر آن روی روحیه ورزشکاران، گفت: سردار، سردار دل همه است. ما مدیون خون شهدا هستیم و اگر آن‌ها نبودند، ما هم نبودیم و نمی‌توانستیم از کشور خارج شویم. با شنیدن نام شهید سردار حاج قاسم سلیمانی همیشه روحیه و انگیزه می‌گیرم و انشاالله رهبر عزیز انقلاب نیز این مدال را قابل بدانند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما