سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415627
    تاریخ انتشار: 05/دي/1404 - 12:51

    واکنش چین به معامله تیک‌تاک در آمریکا

    چین، روز پنجشنبه اعلام کرد که امیدوار است شرکت‌ها پس از توافق برای واگذاری واحدی آمریکایی تیک‌تاک به آمریکا، به راه‌حل‌هایی برسند که با قوانین و مقررات چین مطابقت داشته باشد و منعکس‌کننده «ملاحظات متعادل» منافع باشد.

    واکنش چین به معامله تیک‌تاک در آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    هه یونگ‌چیان، سخنگوی وزارت بازرگانی، در یک نشست خبری گفت: برای اجرای «اجماع مهم» حاصل شده در جریان تماس تلفنی میان دو رئیس دولت، تیم‌های اقتصادی و تجاری دو طرف پیش از این به یک تفاهم چارچوب اساسی در مورد حل صحیح مسائلی مانند تیک‌تاک از طریق همکاری مبتنی بر احترام متقابل و مشورت برابر، رسیده بودند.

     
    او ابراز امیدواری کرد که آمریکا با چین در همین راستا همکاری کند، صادقانه به تعهدات مربوطه خود عمل کند، یک محیط تجاری منصفانه، باز، شفاف و بدون تبعیض برای شرکت‌های چینی فراهم کند تا فعالیت‌های پایدار خود را در ایالات متحده حفظ کنند و از توسعه ثابت، سالم و پایدار روابط تجاری و اقتصادی دوجانبه حمایت کند.
     
    هفته گذشته، تیک‌تاک توافق‌نامه‌ای را برای فروش فعالیت‌های خود در آمریکا به یک سرمایه‌گذاری مشترک جدید به رهبری آمریکا که شامل غول فناوری اوراکل نیز می‌شود، امضا کرد. این اقدام برای تضمین ادامه فعالیت این برنامه ویدئوی کوتاه در آمریکا انجام شد.
     
    بر اساس گزارش رویترز این معامله در پاسخ به قانونی در آمریکا انجام شد که سال گذشته تصویب شد و بایت دنس، شرکت مادر چینی تیک‌تاک، را به واگذاری ۸۰ درصد از دارایی‌های خود در آمریکا ملزم می‌کرد، در غیر این صورت با ممنوعیت سراسری مواجه می‌شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما