جمعه 12 دي 1404 - Fri 02 Jan 2026
  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259185
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1400 - 17:32

    ارائه فهرست دولت جدید لبنان به میشل عون

    بعدازظهر امروز (پنجشنبه)، خبر دادند که «نجیب میقاتی» مأمور تشکیل کابینه جدید لبنان با «میشل عون» رئیس جمهور این کشور دیدار خواهد کرد.

    ارائه فهرست دولت جدید لبنان به میشل عون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت».

    . بعدازظهر امروز (پنجشنبه)، خبر دادند که « نجیب میقاتی » مأمور تشکیل کابینه جدید لبنان با « میشل عون » رئیس جمهور این کشور دیدار خواهد کرد.

    این دیدار که روز گذشته لغو و به زمان دیگری موکول شده بود، طبق گزارش شبکه «المیادین»، عصر امروز به وقت لبنان در کاخ بعبدا (مقر ریاست جمهوری) صورت خواهد گرفت.

    المیادین ضمن تأیید گزارش روز گذشته شبکه لبنانی «ام تی وی»، خبر داد که کابینه میقاتی متشکل از ۲۴ وزیر خواهد بود.

    پیش از این، ام تی وی خبر داده بود که قرار بود مأمور تشکیل کابینه، روز گذشته، فهرست وزیران پیشنهادی خود را به رئیس‌جمهور لبنان ارائه دهد؛ اما بنا به دلایلی نامعلوم این اقدام صورت نگرفت و به زمان دیگری موکول شد.

    ام تی وی همچنین خبر داده بود که مأمور تشکیل کابینه نام دو وزیر را برای وزارت دادگستری لبنان پیشنهاد داده است تا شخص رئیس جمهور خود یکی از آن‌ها را انتخاب کند.

    این گزارش در حالی منتشر شده است که میشل عون رئیس‌جمهور لبنان، روز دوشنبه هفته جاری، در سخنانی در کاخ «بعبدا»  گفت که امیدوار است به زودی اتفاقات خوبی در راستای تشکیل دولت لبنان روی دهد.

    «وئام وهاب» رئیس حزب «التوحید العربی» نیز در حساب کاربری خود در شبکه فیس بوک پیش‌بینی کرده بود که نجیب میقاتی نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه لبنان لیست کامل وزرای پیشنهادی خود را روز سه‌شنبه ارائه دهد.

    او گفته بود که این لیست بر پایه فرمول سه هشتم است. به این معنا که رئیس‌جمهور، هشت وزیر، نخست‌وزیر هشت وزیر و حزب‌الله و جنبش امل نیز روی هم رفته هشت وزیر پیشنهاد کرده‌اند.

    نجیب میقاتی نخست‌وزیر اسبق لبنان در تاریخ چهارم مرداد از سوی میشل عون مأمور تشکیل کابینه شد. لبنان از مرداد سال گذشته تاکنون دولت رسمی ندارد و «حسان دیاب» همچنان به عنوان نخست‌وزیر پیشبرد امور در این کشور فعالیت می‌کند.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما