دوشنبه 15 دي 1404 - Mon 05 Jan 2026
  • دلارهای کثیف اسرائیل برای تنفس مصنوعی به آشوبِ از نفس‌افتاده

  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259155
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1400 - 13:47

    اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب کوی زعفرانیه

    در راستای ارتقاء سطح بهداشت و به منظور ارائه خدمات به شهروندان ساکن در کوی زعفرانیه شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی اقدام به توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب دراین منطقه نمود.

    اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب کوی زعفرانیه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از افکار ،در راستای ارتقاء سطح بهداشت و به منظور ارائه خدمات به شهروندان ساکن در کوی زعفرانیه شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی  اقدام به توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب دراین منطقه نمود.

    به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی ، معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت گفت : کل شبکه فاضلاب برای کوی زعفرانیه 2 کیلومتر و 600 متر می باشد که تا کنون 400 متر از آن اجرا و مابقی در حال اجراست .
    تقی پاشایی افزود : شبکه جمع آوری فاضلاب کوی زعفرانیه با لوله پلی اتیلین فاضلابی و در اقطار 200 و 250 میلی متری اجرا خواهد شد.
     
    وی تصریح کرد  : این طرح 25 ساله و برای 1500 نفر طراحی شده است .
     
    معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت با اشاره به پرهزینه بودن اجرای طرح های فاضلاب و چالش های ناشی از شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن ها بر اجرای طرح های فاضلاب اظهار کرد: باوجود مشکلات موجود، شرکت تمام توان خود را برای تکمیل و اجرای طرح های فاضلاب در سال جاری به کار خواهد گرفت.
     
    پاشایی ادامه داد:  وجود فاضلاب نه تنها نباید به عنوان یک مشکل در نظر گرفته شود بلکه باید آن را به عنوان بخشی از راه حل چالش هایی دانست که اکثر جوامع در حوزه محیط زیست با آن روبرو هستند دانست. 
     
    وی افزود: در اغلب مصارف ۸۰ درصد آب مصرفی به فاضلاب تبدیل می شود که ۹۹درصد آن آب بوده و تنها ۱ درصد آن ناخالصی های جامد می باشد که همین درصد ناچیز در فاضلاب، دارای حد زیادی از آلودگی است به نحوی که می تواند آب را آلوده کند.
     
    گفتنی است  جمعیت تحت پوشش خدمات فاضلاب در شهر خوی  ۶۷ درصد می باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما