یکشنبه 30 آذر 1404 - Sun 21 Dec 2025
  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 259056
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1400 - 09:36

    پس لرزه کرونا در انگلیس با مواد غذایی

    کمبود مواد غذایی در فروشگاه‌های انگلیس ناشی از همه گیری کرونا و پسابرگزیت زنگ خطر را در این کشور به صدا درآورده است.

     پس لرزه کرونا در انگلیس با مواد غذایی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»کمبود مواد غذایی در قفسه‌های فروشگاه‌های انگلیس ناشی از شرایط کاری پیش آمده در ایام کرونا  و پسا برگزیت زنگ خطر را در این کشور در حالی که چند ماهی به ایام کریمس باقی مانده، به صدا درآورده است.

    به نوشته روزنامه انگلیسی زبان «نشنال» این بدترین وضعیتی است که به دلیل کمبود عرضه ناشی از کمبود کارگر در انگلیس مشاهده شده و خرده فروشان را تحت تاثیر قرار داده است.

    «استیو مورلز» از مدیران یک فروشگاه زنجیره‌ای مشهور در انگلیس گفت که کمبود مواد غذایی در قفسه‌ها به دلیل کمبود عرضه ناشی از کمبود کارگران، بدترین وضعیتی است که در این اواخر شاهد بوده است. مورلز به روزنامه «تایمز» چاپ لندن گفت: «کمبودها در حد وخیم‌تری نسبت به هر زمان دیگری وجود دارد.»

    این مشکلات تا حدودی ناشی از قوانین وضع شده پس از برگزیت است که زندگی و کار شهروندان اتحادیه اروپا را در انگلیس سخت کرده است. علاوه بر این، بسیاری از کارکنان به دلیل قرار گرفتن در معرض احتمال ابتلا به کرونا مجبور به انزوا شده‌اند.

    انجمن صنایع حمل و نقل جاده‌ای انگلیس نیز گفت که انگلیس ۱۰۰۰۰۰ راننده کامیون به نسبت دوران قبل از کرونا کمبود دارد. این در حالی است که دولت انگلیس محدودیت‌های ساعاتی را که رانندگان می‌توانند به طور موقت کار کنند جهت بهبود وضعیت کاهش داده است.

    «ریچارد واکر» مدیر عامل «فروشگاه‌های زنجیره‌ای ایسلند» به خریداران انگلیسی هشدار داد که اگر مسائل زنجیره تامین مواد غذایی تا ماه دسامبر ادامه یابد، کریسمس امسال تحت تأثیر قرار این مشکل می‌گیرد. به گزارش این نشریه، کمبود مرغ در برخی رستوران‌های انگلیس گزارش شده است.

     وزارت بهداشت انگلیس نیز اعلام کرده که شمار مبتلایان قطعی به کرونا در انگلیس به شش میلیون و ۵۵۵ هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما