شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 258300
تاریخ انتشار: 30/مرداد/1400 - 19:11

اجرای «تعزیت خورشید» آغاز شد

مجلس تعزیه‌خوانی با عنوان «تعزیت خورشید» با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز بوستان شریعتی در حال برگزاری است.

 اجرای «تعزیت خورشید» آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ مجلس تعزیه‌خوانی با عنوان «تعزیت خورشید» با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز بوستان شریعتی واقع در خیابان دکتر شریعتی پایین‌تر از اتوبان شهید همت، از سوی فرهنگسرای ارسباران با مشارکت بنیاد فرهنگی ـ هنری رودکی در حال برگزاری است.

این تعزیه که ویژه اجرای ۲۱۵ مجلس تعزیه در محرم ۱۴۴۳ قمری(مصادف با مرداد و شهریور ۱۴۰۰ خورشیدی) است، از جمعه ۲۹ مرداد آغاز شده و تا جمعه ۵ شهریور در بوستان شریعتی ادامه دارد.

ساعت اجرای برنامه تعزیت خورشید، ۱۸ تا ۱۹.۳۰ هر روز است و عموم علاقه‌مندان می‌توانند با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، به مشاهده این تعزیه بپردازند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما