سه شنبه 19 خرداد 1405 - Tue 09 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 257514
تاریخ انتشار: 24/مرداد/1400 - 10:19

مخالفت مجلس با تفکیک وزارت راه و شهرسازی

در جلسه علنی امروز مجلس بررسی کلیات طرح انتزاع بخش ساختمان و شهرسازی از وزارت راه و شهرسازی و تشکیل وزارت حمل و نقل و وزارت ساختمان، شهرسازی و آمایش سرزمینی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

مخالفت مجلس با تفکیک وزارت راه و شهرسازی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر ،​نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح انتزاع بخش ساختمان و شهرسازی از وزارت راه و شهرسازی و تشکیل وزارت حمل و نقل و وزارت ساختمان، شهرسازی و آمایش سرزمینی مخالفت کردند.

مخالفان این طرح معتقد بودند این طرح بار مالی دارد و بر خلاف اصل ۷۵ قانون اساسی است و موجب افزایش ساختارهای دولت شده و برخلاف برنامه ششم توسعه است اما موافقان این طرح موافق بودند با ساختار عریض و طویل وزارت راه و شهرسازی امکان تحقق وعده رئیس جمهور مبنی بر ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال وجود ندارد.
 
در پایان نمایندگان با کلیات این طرح مخالفت کردند.
 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما