سه شنبه 21 مهر 1405 - Tue 13 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 257391
تاریخ انتشار: 23/مرداد/1400 - 12:53

مانور پول‌های نجومی و مشکوک در حراج تهران!

حراجی تهران باز هم با مانور پول‌های نجومی و مشکوک و خرید چند تابلوی نقاشی با پرداخت مبالغ چند میلیاردی برگزار شد!

مانور پول‌های نجومی و مشکوک در حراج تهران!

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از کیهان، چهاردهمین حراج تهران با مجموع فروش ۴۲ میلیارد و ۷۱۸ میلیون تومان، شامگاه پنجشنبه ۲۱ مرداد برگزار شد. در این دوره، ۸ اثر با قیمت‎های میلیاردی به فروش رفت.

یکی از تابلو‌های نقاشی در این دوره از حراج تهران ۵.۲ میلیارد تومان چکش خورد و عنوان گران‌ترین اثر حراج را به خود اختصاص داد.

این مبالغ نجومی برای چند تابلوی نقاشی در شرایطی در حراج تهران رد و بدل می‌شود که بسیاری از مردم درگیر مشکلات معیشتی و اقتصادی هستند!

در دوره قبلی این حراجی نیز یکی از تابلو‌های یک نقاش مبتلا به رسوایی اخلاقی، ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخته شده بود!

حراج تهران به پولشویی و رد و بدل شدن پول‌های مشکوک متهم است؛ مسئولان برگزاری این حراجی تاکنون هیچ پاسخی به مطالبه شفاف‌سازی فرآیند مالی این رویداد نداده‌اند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما