دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • خیال پردازی ترامپ از حمله به جزیره خارگ

  • فردا آخرین مهلت انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۵

  • چرا بازگشت نامجو داخلی‌ها را عصبانی کرده؟

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُر شد

  • کره شمالی: سلاح هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم

  • ترامپ کره‌جنوبی را تهدید کرد

  • روزی که شهید رجایی جلوی رئیس‌جمهور ایستاد

  • یک سوپر نفتکش متخلف دچار آتش‌سوزی‌های مهیب شد

  • رونمایی از طرح‌های شکست‌خورده براندازی موساد در ایران + عکس

  • برِت اریکسون :محاصره را لغو کنید!

  • جنجال تازه کیهان علیه پزشکیان

  • ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد

  • زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران را لرزاند

  • پاسخ کوبنده ایران به تجاوز آمریکا در جزیره لارک

  • کریم بنزما از الهلال جدا شد

  • برخورد پهپاد FPV حزب‌الله به سربازان صهیونی / فیلم

  • اسیدپاشی دختر جوان روی مرد صاحبخانه

  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256752
    تاریخ انتشار: 18/مرداد/1400 - 11:39

    دلتا در فضای باز هم منتقل می‌شود؟

    معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه سویه دلتا در صورت ۵ ثانیه تماس با فرد مبتلا منتقل می‌شود، گفت: احتمال انتقال ویروس دلتا در فضای باز نیز وجود دارد.

     دلتا در فضای باز هم منتقل می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»دکتر ساسان قربانی، با اشاره به سرایت‌پذیری بالای سویه دلتا، اظهار کرد: در مورد ویروس قبلی می‌گفتیم در صورت ۱۵ دقیقه تماس با فرد بیمار، بیماری منتقل می‌شود، اما در ویروس جدید در صورت ۵ ثانیه تماس، بیماری منتقل می‌شود.

    وی با بیان اینکه هنوز برخی از بیماران دیر و با درگیری بالای ۵۰ درصدی ریه به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، افزود: مدت بستری بیماران نیز طولانی‌تر شده و به همین دلیل، ظرفیت بیمارستان‌ها تکمیل شده است.

    معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان بیان کرد: دلتا همه گروه‎های سنی را درگیر می‌کند و بیماران نیز زودتر وارد مرحله حاد بیماری می‌شوند.

    وی با اشاره به مرگ و میر بیشتر در سویه دلتا، افزود: دوره کمون ویروس قبلی ۲ تا ۱۴ روز بود، اما دوره کمون این ویروس کمتر است. ویروس قبلی در فضای بسته منتقل می‌شد، اما احتمال انتقال ویروس دلتا در فضای باز نیز وجود دارد.

    قربانی با اشاره به علائم ابتلا به دلتا، تصریح کرد: علائم ویروس کرونای دلتا شبیه سرماخوردگی است به گونه‌ای که بسیاری از افراد آن را با سرماخوردگی اشتباه می‌گیرند در حالی که در شرایط کنونی هر علامتی، نشانه ابتلا به کرونا است مگر خلاف آن ثابت شود. در ویروس قبلی، آبریزش بینی از علائم کرونا نبود، اما اکنون از علائم شایع ویروس کرونای دلتا است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما