یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256206
    تاریخ انتشار: 14/مرداد/1400 - 11:38

    حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

    رسانه‌های صهیونیستی بامداد پنجشنبه از تداوم حملات تجاوزکارانه این رژیم به خاک لبنان در مرز جنوبی این کشور با فلسطین اشغالی خبر دادند.

    حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس ، رسانه‌های صهیونیستی بامداد پنجشنبه از تداوم حملات تجاوزکارانه این رژیم به خاک لبنان در مرز جنوبی این کشور با فلسطین اشغالی خبر دادند.

    «یواف زیتون» خبرنگار نظامی نشریه «یدیعوت آحارونوت» دقایقی پیش در صفحه توئیتر خود نوشت: «جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل در واکنش به شلیک راکت در ظهر [چهارشنبه]، اکنون در حال حمله به اهدافی در جنوب لبنان هستند».
    گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که جنگنده‌های «اف-۱۶» رژیم صهیونیستی، منطقه‌ای جنگلی در حومه شهر «العیشیه» واقع در جنوب لبنان را هدف قرار داده‌اند.
    شبکه تلویزیونی «المنار» به نقل از منابع امنیتی لبنانی نوشت: «در ساعت ۱۲:۴۰ بامداد پنجشنبه (به وقت محلی)، ۵ آگوست ۲۰۲۱ ، هواپیماهای دشمن اسرائیلی دو حمله به منطقه الدمشقیه در حومه شهر المحمودیه و منطقه حرجیه واقع در حومه شهر العیشیه در جنوب لبنان انجام دادند».
    یگان سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز با تایید این حملات، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «امشب هواپیماهای جنگی به مناطقی از لبنان که روز گذشته از آن راکت به سوی اسرائیل پرتاب شد، حمله کردند. هواپیماهای جنگی همچنین به هدف دیگری در منطقه‌ای حمله کردند که قبلاً از آن موشک به سمت اسرائیل شلیک کرده بودند».
    در ادامه این بیانیه با تکرار ادعاهای نخ‌نماشده و بی‌اساس علیه مقاومت لبنان، آمده است: «دولت لبنان مسئولیت آنچه در داخل قلمرو آن اتفاق می‌افتد را بر عهده دارد. ارتش اسرائیل نسبت به ادامه تلاش برای حمله به اسرائیلی‌ها و حاکمیت آن هشدار داد».
    ظهر چهارشنبه بود که رسانه‌های صهیونیستی از به‌صدا درآمدن آژیر هشدار حمله راکتی در شهرک صهیونیست‌نشین واقع در شمال فلسطین اشغالی و نزدیک مرز لبنان در پی شلیک سه فروند راکت خبر دادند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما