جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254026
    تاریخ انتشار: 28/تير/1400 - 17:40
    بیگی نژاد :

    علت اصلی قطعی های برق در کشور

    بیگی نژاد گفت: در حال حاضر 12 هزار مگاوات کمبود برق داریم و میزان تولید برق به‌اندازه کافی نیست. اگر دمای هوا افزایش یابد تلفات این میزان تولید نیز زیاد می‌شود و مجدد اگر وزارت نیرو بگوید باید علاوه بر برق صنایع و کارخانه‌ها، برق مردم و منازل مسکونی و اداری و تجاری را قطع کنیم چاره‌ای جز پذیرفتن نداریم.

     علت اصلی قطعی های برق در کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از افکارنیوزهادی بیگی نژاد ، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت قطعی برق توضیح داد: مسئله‌ای که در حوزه برق وجود دارد کمبود برق است نتیجه کمبود برق خاموشی دادن به مردم است ما برای شرایط موجود حدود ۶۶ هزار مگاوات برق نیاز داریم. با این میزان می‌توانیم شرایط را ثابت نگه‌داریم. اما اکنون تولید حدود ۵۴ هزار مگاوات است که تفاوت این دو حدود ۱۲ هزار مگاوات است. بنابراین کسری تقریبی ۱۲ هزار مگاواتی در کشور وجود دارد.

    وی افزود: زمانی که نیازهای دیگر کشور را نیز اضافه کنیم این میزان افزایش می‌یابد. کارخانه‌هایی هستند که محتاج برق هستند و برق ندارند و اگر بخواهیم تمام نیازهای کشور را رفع کنیم حدود ۷۰ الی ۷۵ هزار مگاوات برق در کشور لازم داریم که در پیک مصرفی محاسبه می‌شود.

     
    بیگی نژاد تأکید کرد: بنابراین در حال حاضر غیرازاینکه صرفه‌جویی صورت گیرد و خاموشی اعمال شود راه دیگری نداریم. با این حال ممکن است مردم بگویند طی روزهای اخیر خاموشی‌ها کمتر شده است. اما علتش این است که برق صنایع را قطع کرده‌ایم و کارخانه‌ها را تعطیل کرده‌ایم. به بعضی از کارخانه‌ها و صنایع گفته‌شده که از ۱۲ الی ۷ صبح کار کنند و

    *با وزارت نیروی فعلی جز پذیرفتن تصمیمات برای مدیریت میزان برق هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم

    این عضو کمیسیون انرژی گفت: نتیجه‌اش این است که یک واحد صنعتی که ۳۷ واحد برق مصرف می‌کرده اکنون ۶ واحد برق مصرف می‌کند. بنابراین اکنون خاموشی منازل مسکونی و مردمی نداریم. اما با خاموشی صنایع و کارخانه‌ها آن‌ها را دچار مشکلات جدی کرده‌ایم. مسئله این است که اگر دمای هوا افزایش یابد تلفات برق نیز زیاد خواهد شد، در این شرایط یا باید خاموشی صنایع را بیشتر کرد یا مجدداً برق مردم را قطع کرد.

    او ادامه داد: بحث این است که اکنون چاره دیگری نداریم. شرایط طوری است که گویا فردی ته چاه افتاده به او می‌گوییم صبر کن طناب بیاورم و او می‌گوید اگر صبر نکنم چه کنم؟ شرایط ما نیز همین طور است و فقط باید اوضاع فعلی را مدیریت کنیم. مسئولان وزارت نیرو می‌گویند باید برق صنایع را کاهش دهیم یا قطع کنیم، می‌گوییم قبول. یا می‌گویند باید برق منازل و مردم را قطع کنیم، می‌گوییم قبول. مسئله این است که با وزارتخانه در این شرایط چه صحبتی می‌توانیم انجام دهیم تا شرایط تغییر کند؟ هیچ.

    بیگی نژاد در انتها تشریح کرد: با این حال کمیسیون انرژی برنامه‌هایی را تدارک دیده که نیز در مجلس قرائت شد تا در آینده مشکلات رفع شود متأسفانه شرایط فعلی و کمبود برق حداقل تا سه سال آینده ادامه خواهد داشت



     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما