به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی امروز در حاشیه جلسه ستاد اطلاع رسانی اقتصادی در جمع خبرنگاران در رابطه با جزئیات این جلسه، اظهار داشت: وظیفه ما این است که حلقه وصل و رابط میان حوزه های اقتصادی، افکار عمومی و مردم و همچنین فعالین عرصه اقتصادی از نظر رسانه ای باشیم. تاکنون هم جلسات خوبی برگزار و تلاش کردیم با ترکیبی که در جلسه هست اعم از بخش خصوصی، تعاونی و اکثریت نمایندگان رسانه های مهم و موثر و هم دستگاه های اجرایی ای که در حوزه های مختلف از جمله اقتصادی هستند، همه حرف ها گفته و شنیده شود.
رحمانی فضلی در رابطه با ترخیص کالاها در بنادر، افزود: بانک مرکزی توضیحاتی در خصوص تامین ارز دادند و با تاییدی که از طریق وزارت صنعت نسبت به این موضوع وجود داشت، مقرر شد برای آزادسازی و ترخیص کالاهایی که حتما در بازار موثر خواهد بود تسریع صورت گیرد.
وزیر کشور در رابطه با تامین کالاهای اساسی گفت: در مرحله گذر از یک دولت به دولت دیگر بوده و باید نسبت به تامین کالاهای اساسی اطمینان داشته باشیم و حتما باید اطمینان داشته باشیم که دولت بعدی در بستر و شرایط مناسب تامین کالاها باشد. با توجه به گزارشی که دوستان ما در بخش های مختلف دادند ما هیچ مشکلی در تامین کالاهای اساسی نداریم و بانک مرکزی هم در اینجا برنامه های تامین منابع خود را مطرح کرد و تایید شد با این روند که پیش رود ما نسبت به تامین کالا هیچ مشکلی نخواهیم داشت و ان شاءالله دولت بعدی هم که مستقر شد ادامه کار را خواهند داشت.
رحمانی فضلی در پایان تصریح کرد: تقاضا و توقع ما از مردم و به ویژه رسانه های محترم این است که فضای کنونی جامعه را در آرامش نسبی قرار دهیم البته این به معنای ندیدن و نگفتن نیست بلکه هم باید ببینیم هم بگوییم و هم منتقل کنیم و هم باید در آرامش جامعه بکوشیم. همه اینها را با هم داشتن هنر کار رسانه ای است.



