یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249863
    تاریخ انتشار: 08/تير/1400 - 09:43

    آمریکا ۲ کاروان لجستیک را وارد سوریه کرد

    آمریکا ۲ کاروان مرکب از ۶۰ خودروی حامل تجهیزات نظامی و لجستیک را از عراق به پایگاه‌های غیرقانونی خود در استان الحسکه در شمال شرق سوریه فرستاد.

     آمریکا ۲ کاروان لجستیک را وارد سوریه کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» آمریکا بعد از ظهر دوشنبه دو کاروان مرکب از ۶۰ خودرو را از عراق وارد خاک سوریه کرد که حامل کمک‌های لجستیک برای پشتیبانی از پایگاه‌های غیرقانونی آن در منطقه الجزیره در شرق سوریه بود.

    به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، نظامیان آمریکایی امروز دو کاروان حامل تجهیزات نظامی و مواد لجستیک را برای پشتیبانی از پایگاه‌های نظامی غیرقانونی خود در خاک سوریه وارد کردند .

    بر اساس این گزارش کاروان نخست شامل ۴۰ خودرو از جمله کامیون‌های سرپوشیده یا حامل و یخچال و همچنین تریلی‌های حامل کانتینر بود و شماری از خودروهای زرهی گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه هم آن را پشتیبانی می‌کردند .این کاروان به سمت شهر رمیلان در شمال شرق استان الحسکه( در شمال شرق سوریه) حرکت می‌کرد.

    سانا گفت: کاروان دوم شامل ۲۰ کامیون حامل مواد لجستیک و تجهیزات بوده و آن هم عازم رمیلان بود.

    نیروهای اشغالگر ایالات متحده بارها و بارها برای تقویت حضور غیرقانونی خود در منطقه الجزیره سوریه و ادامه سرقت نفت و منابع زیرزمینی سوریه از طریق گذرگاههای غیرقانونی در مرز سوریه و عراق، کاروان‌های مرکب از کامیون‌های پر از سلاح، تجهیزات نظامی و لجستیکی وارد الحسکه می‌کنند. گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) و دیگر گروه های مسلح فعال در این منطقه از آمریکا حمایت می‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما