یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248887
    تاریخ انتشار: 03/تير/1400 - 09:49

    تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا با رئیسی

    رئیس‌جمهور ونزوئلا از تماس تلفنی خود با رئیس‌جمهور منتخب ایران و تاکید بر تقویت روابط و همکاری‌ها علیه امپریالیسم جهانی خبر داد.

    تماس تلفنی رئیس جمهور ونزوئلا با رئیسی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا شامگاه چهارشنبه به‌صورت تلفنی با آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگو کرد.


    مادورو با اعلام این خبر در صفحه شخصی توئیتر خود، نوشت: «با سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران مکالمه تلفنی انجام دادم».

    وی همچنین افزود: «ما توافق کردیم که روابط برادرانه و همکاری‌های خود را تقویت کنیم تا نبرد مشترک علیه ستیزه‌جویی‌های [محور] امپریالیستی علیه ملت‌هایمان را پیشرفت دهیم».

    رئیس‌جمهور ونزوئلا پیشتر نیز در پیامی ضمن عرض تبریک به آیت‌الله رئیسی برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ایران، خواستار تعمیق روابط بین تهران و کاراکاس شد.

    مادورو همچنین از «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران نیز برای صداقت با مردم ایران در سال‌های ریاست‌جمهوری، تحکیم استقلال و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در جامعه ایران و همچنین مدیریت وی در جامعه جهانی و ترویج احترام به حقوق بین‌الملل و ارتقاء‌ روند ائتلاف منطقه‌ای از طریق گسترش همبستگی، دانش و برابری بین مردمان جهان قدردانی کرد.

    پیش از این نیز، «خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا در دیدار با همتای ایرانی در آنتالیا از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به این کشور در روزهای سخت قدردانی کرده بود.


    نظرات بینندگان
    نظرات شما