چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 248151
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1400 - 21:54

    اختلاف ۲۰۰ برابری علائم کرونا در افراد

    استاد تمام ویروش شناسی گفت: علائم و عوارض کرونا ممکن است تا ۲۰۰ برابر در افراد مختلف متغیر باشد.

     اختلاف ۲۰۰ برابری علائم کرونا در افراد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» علیرضا ناجی، با اشاره به عوارض جانبی ناشی از واکسن کرونا اظهار کرد: عوارض واکسن‌ها به دو دسته موقت و بی خطر و عارضه‌های خطرناک تقسیم می‌شوند.

    وی افزود: درد و تورم محل تزریق، تب، لرز، درد بدن، گلو درد و یا سندرم مشابه علائم آنفلوانزا می‌تواند از علائم شایع و موقت و عمومی تزریق واکسن‌های کووید ۱۹ باشد.

    رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه هر گونه علامتی که موجب به خطر افتادن جان افراد به واسطه تزریق واکسن شود قابل قبول نیست، ادامه داد: اصولاً مهم‌ترین هدف کارآزمایی های بالینی پیشگیری از ایجاد عارضه‌های جدی است و بر همین اساس شرکت‌های واکسن سازی مجوزهای لازم را دریافت می‌کنند.

    وی درباره ایمنی ناشی از واکسن‌ها افزود: قطعاً ایمنی ناشی از واکسن کرونا از ایمنی طبیعی قوی‌تر و بهتر است. واکسن‌ها بدن را با میزان مشخص و ترکیب مناسبی از ویروس مواجه کرده و سیستم ایمنی را تحریک می‌کنند و این درحالی است که این موضوع در ایمنی‌های طبیعی ناشی از کووید ۱۹ وجود ندارد.

    ناجی با اشاره به اینکه علائم و عوارض ابتلاء به کرونا ممکن است تا ۲۰۰ برابر در افراد مختلف متغیر باشد، گفت: ایمنی ناشی از عفونت‌های طبیعی خصوصاً در کرونا و در افراد مختلف بسیار متغیر است.

    وی، ایمنی زایی با واکسن‌ها را راهکار مطمئن‌تر و اثربخش تری در مقایسه با ایمنی طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: تعامل بدن با ویروس و مقدار ویروسی که به بدن وارد می‌شود می‌تواند در افراد مختلف شدت بیماری زایی و عوارض متفاوتی را به همراه داشته باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما