سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • مدافع مصر ضربه مغزی شد!

  • ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 246915
    تاریخ انتشار: 25/خرداد/1400 - 11:46

    ابر قهرمانی به نام دولت دوازدهم!

    ابر قهرمانی به نام دولت دوازدهم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازالف,اگرچه حسن روحانی با شعارهای بسیار بزرگ و پرطمطراقی مانند چرخش هم‌زمان چرخ سانتریفیوژ و اقتصاد و معیشت کشور، رفع تحریم‌های ظالمانه، رفع موانع از سر راه تولید، اصلاح نظام اداری، نجات کشور از بیکاری و گرانی، حکمرانی شایسته کشور، پایان بداخلاقی‌های سیاسی و ... توانست به پیروزی برسد اما اینک و در روزهای پایانی دولت به‌جرئت می‌توان گفت بسیاری از این وعده‌ها محقق نشده است.

    مردم از شرایط و وضعیت کشور نارضایتی دارند و اصولاً به‌واسطه همین از بین رفتن امید و انتظارات، تمایلی چندانی برای نقش‌آفرینی سابق در عرصه سیاسی و انتخابات ندارند. به‌گونه‌ای که در حال حاضر یکی از دغدغه‌های مسئولان و مقامات کشور تلاش برای اقناع مردم جهت حضور پای صندوق‌های رأی‌گیری در روز بیست و هشتم خردادماه است.

    بخشی از این وضعیتی که در بالا ترسیم شد به دلیل تحریم‌های ظالمانه و فشارهای اقتصادی فراوانی است که طی سال‌های اخیر توسط دولت مستکبر آمریکا بر مردم ایران تحمیل‌شده اما قطعاً نمی‌توان نقش مدیریت داخلی، تکیه بیش‌ازحد و وابستگی به برجام، نبود برنامه جایگزین، تعلل و بی‌توجهی به مشکلات معیشتی مردم و ... را نادیده گرفت. در این بین معقولانه و منطقی آن است در روزهای پایانی کابینه «تدبیر و امید»، خود دولت بتواند ارزیابی واقع‌بینانه از کارنامه و مسئولیت خود ارائه دهد و هم‌زمان به نقاط ضعف و قوت اشاره نماید. اگر این کار صورت گیرد طبیعتاً افکار عمومی نیز همراه بهتری و بیشتری با دولت خواهند داشت. در غیر این صورت نقش منتقدان و مخالفان سیاسی دولت در ارائه ارزیابی کارنامه و عملکرد دولت افزایش خواهد یافت و روایت آن‌ها مسلط خواهد شد.

    باوجوداین، تاکنون نه‌تنها اراده‌ای از دولت جهت ارائه و تشریح عملکرد واقع بینانه هشت‌ساله مشاهده نشده بلکه بعضاً سخنانی توسط رئیس‌جمهور یا دیگر مقامات دولت بیان می‌شود که گویی قرار است تصویر یک ابرقهرمان با کارنامه مشعشع که می‌باید توسط همگان موردتمجید و ستایش قرار گیرد ارائه شود.

    در آخرین نمونه حسن روحانی، روز شنبه بیست و دوم خردادماه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا از طرح تحول سلامت به‌عنوان یکی از اقدامات افتخارآمیز دولت تدبیر و امید اشاره کرد و با بیان اینکه کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه سلامت در تاریخ کشور بی‌نظیر بوده است، گفت: «دنیا از اجرای این طرح بزرگ در ایران حیرت کرد اما من تعجب می‌کنم که چرا بعضی‌ها نمی‌توانند طرح تحول سلامت را بفهمند». رئیس‌جمهور عملکرد دولت در این حوزه را از زمان هخامنشیان تا حالا بی‌نظیر خوانده است.

    روحانی در ادامه بیان داشت «در مخیله بنده خطور نمی‌کرد که کسی درباره برجام و خدمات آن، انقلاب دیجیتال و طرح تحول سلامت شک و تردید کند».

    اگرچه درباره هرکدام از این موارد باید متخصصان و کارشناسان نظر دهند اما حداقل درباره طرح تحول سلامت، نقدهای بسیاری عنوان‌شده که از حوصله این بحث خارج است اما موضوع اصلی تعاریف غلوآمیز و عجیب‌وغریب از یک اقدام و برنامه دولت آن‌هم در سطح جهانی است که بدون شک موردپذیرش مردمی که هم‌اینک نیز با مشکلات عدیده‌ای در بیمارستان‌ها مواجه هستند قرار نمی‌گیرد.

    برجام نیز اگرچه نمی‌توان منکر آورده‌های آن شد اما خروج بدون دردسر آمریکا از آن و تشبیه دستاوردهای آن به «تقریباً هیچ» توسط رئیس اسبق بانک مرکزی ثابت کرد حداقل روایت‌ها و نظرات دیگری نیز درباره آن وجود دارد. انقلاب دیجیتال نیز عبارتی بسیار سنگین است که در سطح جهانی نیز در به‌کارگیری چنین عباراتی احتیاط می‌شود.

    بدون شک تعاریف و توضیحات رویارویی از شرایط کشور درحالی‌که مردم چنین برداشت و تصوری ندارند نوعی بی‌احترامی و دهن‌کجی به مردم و شرایط آن‌ها است.

    متأسفانه دولت دوازدهم در بسیاری از مواقع باوجود مشکلات بسیار زیادی که در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در زمینه اقتصادی پیش روی مردم قرار داشت هرگز آن‌چنان‌که بایدوشاید به‌صورت حداقلی نیز نه‌تنها نتوانست مشکلات را برطرف نماید بلکه سیاست تخفیف و انکار مشکلات را در پیش گرفت که همین موجب ناراحتی و نارضایتی مردم شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما