شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 245836
    تاریخ انتشار: 20/خرداد/1400 - 00:44

    کشف نیم تن موادمخدر در سیستان

    جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از ناکامی قاچاقچیان و کشف بیش از نیم تن موادمخدر توسط مرزداران این استان خبر داد.

    کشف نیم تن موادمخدر در سیستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ سرهنگ جواد رفیعی در گفت‌وگویی اظهارداشت: مرزداران هنگ مرزی جکیگور با انجام اقدامات تخصصی اطلاعاتی از فعالیت باند حرفه‌ای قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی کستک مطلع شدند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، کشف محموله مواد افیونی را در دستور کار قرار دادند.

    وی تصریح کرد: با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان، مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان مشخص شد که مرزداران هنگ مرزی جکیگور برای مقابله با سوداگران مرگ با استقرار و کمین‌های هدفمند و اجرای طرح مهار، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار داده و توانستند محموله موادمخدر را کشف کنند.

    جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اشراف اطلاعاتی مرزداران، خودروی حامل موادمخدر شناسایی و مأموران به منظور متوقف کردن خودرو و دستگیری متهمان با استفاده از علائم هشداردهنده و با صدای رسا دستور ایست صادر اما راکبان خودرو بدون توجه به هشدار مأموران با افزایش سرعت اقدام به فرار کردند که مرزداران با رعایت قانون بکارگیری سلاح به سمت خودروی حامل موادمخدر تیراندازی و آن را متوقف و در بازرسی  این خودروی لندکروز مقدار ۴۰۵ کیلو و ۹۰۰ گرم تریاک را که توسط قاچاقچیان به طرز ماهرانه‌ای در قسمت عقب کابین خودرو جاسازی شده بود کشف کردند.

    وی به یک عملیات موفقیت‌آمیز دیگر توسط مرزداران هنگ مرزی زابل نیز اشاره کرد و افزود:  پس از چندین شبانه‌روز کار اطلاعاتی و برنامه‌ریزی عملیاتی، مرزداران هنگ مرزی زابل توانستند پس از اخذ دستور قضایی، و با رعایت کامل حقوق شهروندی، در بازرسی از یک باب منزل مسکونی، ضمن دستگیری دو نفر قاچاچی و توقیف یک دستگاه خودرو، مقدار ۱۷۳ کیلوگرم تریاک را کشف کردند.

    سرهنگ رفیعی از همکاری خوب نهادهای امنیتی و اطلاعاتی با مجموعه مرزبانی سیستان و بلوچستان قدردانی کرد و گفت: مرزداران استان به صورت شبانه‌روزی در مناطق مرزی حضور فعال و گسترده دارند و اجازه ایجاد هیچ‌گونه ناامنی را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما