یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • دلنوشته جدید حسن یزدانی در اینستاگرام

  • اولین برد میلاد والی زاده در شانس مجدد +فیلم

  • خستگی مداوم را جدی بگیریم

  • هولناک‌ترین لباس هالووین سال / فیلم

  • آتش‌سوزی‌ در هتل کمپ اصلی اورست / فیلم

  • جایزه بین‌المللی عکاسی سیه‌نا ۲۰۲۶ / عکس

  • قالیباف: با این دو جریان کنار نخواهم آمد

  • رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۶ قزاقستان / عکس

  • روزی که ۲۸ نفر جلوی سقوط اهواز را گرفتند

  • هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ

  • «باید برخاست»/ محسن محمدی پناه

  • قیمت خودرو در بازار امروز ۱۰ آبان ماه

  • سرنوشت طرح مهریه چه می‌شود؟

  • در جنگ جدید دیگر محدودیت جغرافیایی نداریم

  • بارش‌های رگباری و جاری شدن سیلاب در معابر ایلام / فیلم

  • شرکت قطر گاز: یکی از نفتکش‌های گاز ما در خلیج فارس هدف حمله قرار گرفت/ ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود/ ایرانی‌ها می‌خواهند به توافق برسند؛ باید ببینیم آیا توافق می‌کنند یا نه/ ما چند

  • قطر حمله به کشتی خود در خلیج فارس را تأیید کرد

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • نجات عقاب گرفتار در گل‌ولای / فیلم

  • بازگشت وینگر استقلال به تیم ملی کشور آلبانی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 240988
    تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1400 - 16:57

    پرداخت وام خرید مسکن بدون سپرده تمدید شد

    بانک مسکن پرداخت تسهیلات بدون سپرده خرید مسکن را تا پایان تیر ماه ۱۴۰۰ تمدید کرد.

     پرداخت وام خرید مسکن بدون سپرده تمدید شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از  ایسنا، بانک مسکن مهلت استفاد از تسهیلات طرح ۸۲ را تا پایان تیر ۱۴۰۰ تمدید کرد که در این زمینه اعطای تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده مشمول درخواست‌هایی می‌شوند که پیش نویس قرارداد حداکثر تا تاریح ۳۱ تیر ۱۴۰۰ تنظیم و قراردادهای مذکور حداکثر تا تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ در دفاتر اسناد رسمی ثبت شوند.

    پیش از این، بانک مسکن با هدف کمک به خانه دارشدن اقشار مختلف جامعه و تقویت قدرت خریدمتقاضیان مسکن و همچنین کاهش هزینه‌های اخذ تسهیلات، طرح اعطای تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده را تا پایان سال ۱۳۹۹ در دستور کار قرار داده بود.

     

    از ۲۵ دی سال ۱۳۹۹ به مناسبت سالروز تاسیس بانک مسکن، طرح اعطای تسهیلات خرید مسکن به صورت توام (بدون سپرده و اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن) در دستور کار شعب بانک قرار گرفته است.

    سقف تسهیلات مذکور در مرکز استان، برای خرید انفرادی ۸۰میلیون تومان و برای زوجین ۱۶۰ میلیون تومان و در شهرستانهای استان برای خرید انفرادی ۶۰ میلیون تومان و برای زوجین ۱۲۰ میلیون تومان است.

    طبق این گزارش، تمامی شعب بانک مسکن به متقاضیانی که تا پایان تیر ماه سال آینده درخواست بهره مندی از تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن را دارند، تسهیلات موصوف را به صورت توام (بخشی از محل اعتبار داخلی بانک و بخشی از محل خرید اوراق مذکور) پرداخت خواهند کرد.

    همچنین، پرداخت تسهیلات خرید مسکن بدون سپرده که از دی ماه سال جاری به متقاضیان پرداخت می‌شود به نحوی است که نیمی ازمبلغ تسهیلات از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن و مابقی از محل منابع بدون سپرده (مجموعا تا سقف‌های تسهیلات خرید مسکن اوراق گواهی حق تقدم ) پرداخت می‌شود.

    به این ترتیب متقاضیان فقط برای نیمی از تسهیلات نیازمند خرید اوراق هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما