پنجشنبه 30 مهر 1405 - Thu 22 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 24031
تاریخ انتشار: 07/فروردين/1395 - 11:38
پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

تلفات جاده‌ای در نوروز امسال چقدر کاهش یافته است

فرمانده نیروی انتظامی از کاهش 11 درصدی تلفات جاده‌ای کشور در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

تلفات جاده‌ای در نوروز امسال چقدر کاهش یافته است

سردار حسین اشتری صبح امروز در سفر به مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به کاهش 11 درصدی تلفات جاده‌ای در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار کرد: 500 هزار نفر از نیروهای انتظامی در کل کشور در ایام نوروز برای تامین امنیت مردم فعالیت می‌کنند.

وی از کاهش جرایم در کشور خبر داد و افزود: در این ایام سرقت در کل کشور هشت درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی کشور همچنین از کاهش 12 درصدی جرایم در استان مازندران خبر داد و تصریح کرد: شاخص امنیتی در مازندران بسیار مناسب است.

به گزارش فارس، فرمانده نیروی انتظامی کشورمان در بدو ورود به مازندران با حضور در گلزار شهدای شهر ساری به مقام شامخ شهدای این استان ادای احترام کرد.

منبع : فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما