دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235100
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1400 - 18:03
    با هشدار کرملین به واشنگتن؛

    به هر تحریم پاسخ مشابهی می‌دهیم

    سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه امروز به واشنگتن هشدار داد: به هر تحریم آمریکا پاسخ مشابهی می‌دهیم.

      به هر تحریم پاسخ مشابهی می‌دهیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه (کرملین) امروز دوشنبه به آمریکا هشدار داد که هرگونه تحریم جدید واشنگتن علیه کشورش را به صورت مشابهی پاسخ خواهد داد.

    سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در این باره اعلام کرد: ما طرفی نیستیم که این تبادل تحریم‌ها علیه یکدیگر را شروع کرد. شما می‌دانید این تاکتیک مورد علاقه آمریکاست. ما با آن موافق نبوده و آن را قبول نداریم.

    «دیمیتری پسکوف» در ادامه اضافه کرد: اما اصل عمل متقابل، همیشه برای ما ثابت است. هر زمان که آمریکا دور جدیدی از تحریم‌های ضد روسی را اعمال کند، مسکو نیز مقابله به‌مثل خواهد کرد.

    دولت آمریکا پنجشنبه هفته گذشته با اعلام تحریم‌های جدید مالی و بانکی خود علیه روسیه ۱۰ دیپلمات روس را از دفتر دیپلماتیک روسیه در واشنگتن اخراج کرد.

    این تحریم‌ها براساس فرمان اجرایی رئیس جمهور آمریکا اعمال شده و ۳۲ نهاد و شخص به علاوه ۶ شرکت بخش فناوری روسیه را به دلیل دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۲۰ و حملات هکری، از جمله حادثه بادهای خورشیدی (SolarWinds) هدف قرار داده است.

    ۳۲ نهاد و افراد تعیین شده به دلیل مشارکت احتمالی در تلاش‌های دولت روسیه برای تأثیرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده و سایر اقدامات ضد اطلاعاتی، هدف قرار گرفتند.

    تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو اخیراً پس از آن تشدید شد که روسیه سفیر خود در واشنگتن را به دنبال اظهارات جنجالی بایدن علیه پوتین فراخواند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما