دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230018
    تاریخ انتشار: 30/اسفند/1399 - 16:52

    آخرین حادثه ۹۹ونخستین حادثه ۱۴۰۰

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران جزئیات آخرین حادثه اعلام شده به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تهران در سال ۹۹ و نخستین حادثه اعلام شده به این سامانه را در سال ۱۴۰۰ تشریح کرد.

     آخرین حادثه ۹۹ونخستین حادثه ۱۴۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از تسنیم؛ سید جلال ملکی درباره جزئیات آخرین حادثه اعلام شده به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تهران در سال ۹۹ و نخستین حادثه اعلام شده به این سامانه در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: آخرین حادثه اعلام شده به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی تهران در سال ۹۹ در ساعت ۱۲:۵۵ مبنی بر آتش‌سوزی یک آب‌گمرکن در خیابان خوش، بالاتر از خیابان امام خمینی بود که آتش‌نشانان ایستگاه ۸۵ سازمان آتش‌نشانی تهران به محل حادثه اعزام شدند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: محل حادثه یک ساختمان چهار طبقه بود؛ در طبقه دوم، در قسمت بالکن، پکیج دچار آتش‌سوزی شده اما خوشبختانه خانمی که در منزل حضور داشت و پیش از این حادثه دوره‌های آتش‌نشانی را دیده بود، با بستن شیرگاز، تا حد زیادی از گسترش آتش‌سوزی جلوگیری کرد؛ آتش‌نشانان نیز پس از حضور در محل حادثه با یک دستگاه خاموش‌کننده، آتش‌سوزی جزئی به جای‌مانده را نیز خاموش کردند.

    وی تصریح کرد: نخستین حادثه نیز در سال ۱۴۰۰ نیز در ساعت ۱۳ و هفت دقیقه و ۱۰ ثانیه یعنی سه ثانیه پس از آغاز سال نو، مبنی بر آتش‌سوزی فضای سبز در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید همت، بعد از بزرگراه یادگار امام (ره) به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که آتش‌نشانان ایستگاه ۵۵ سازمان آتش‌نشانی تهران به محل حادثه اعزام شدند.

    ملکی بیان کرد: در این حادثه بخش مختصری از فضای سبز حاشیه اتوبان دچار آتش‌سوزی شده که آتش‌نشانان این آتش‌سوزی نیز اطفا کرده و به ایستگاه خود بازگشتند.

    سخنگوی آتش‌نشانی تهران ابراز امیدواری کرد که سال جاری، سالی کم‌حادثه و بی‌خطر باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما