شنبه 17 آبان 1404 - Sat 08 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228582
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 23:49

    هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان‌ها/ انتقال برخی بیماران کرونایی به بلژیک

    دولت فرانسه با توجه به افزایش بستری بیماران کرونایی شرایط در بیمارستان‌ها به ویژه در پاریس را نگران کننده دانسته و از انتقال برخی بیماران کرونایی به کشورهایی مانند بلژیک خبر داده است.

     هشدار دولت فرانسه درباره اوضاع بحرانی بیمارستان‌ها/ انتقال برخی بیماران کرونایی به بلژیک

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از تسنیم؛ روزنامه "دی ولت" آلمان نوشت، شرایط کرونایی در فرانسه حاد گزارش شده است.

    به دلیل شرایط کرونایی متشنج در بیمارستان ها در برخی مناطق فرانسه بیماران کرونایی به کشورهای دیگر از جمله بلژیک منتقل می شوند.

    "گابریال آتال"، سخنگوی دولت فرانسه امروز (چهارشنبه) بعد از یک نشست دولتی به ریاست امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه وضعیت کرونایی در پاریس و برخی مناطق جنوب و شمال را نگران کننده توصیف کرد.

    وی تاکید کرد که در روزهای آینده برخی بیماران به ویژه از پاریس به مناطق دیگر منتقل می شوند. به گفته وی چنین جابجایی هایی در حال حاضر در مناطق دیگری در حال انجام است.

    دولت فرانسه هم در راستای اجرای طرح گذرنامه کرونایی برای افراد واکسینه شده کار می کند. سخنگوی دولت فرانسه اعلام کرد که واکسیناسیون در این کشور در بهترین مسیر دستیابی به اهداف خود قرار دارد.

    وی تاکید کرد که محدودیت های فعلی برای مهار کرونا کارآمد است؛ اما وضعیت در بیمارستان ها همچنان نگران کننده است.

    این مقام فرانسوی تاکید کرد: در مناطقی که آمار مبتلایان همچنان بالا است باید تلاش ها تقویت شود.

    آمارها نشان می دهد که در ۲۴ ساعت در فرانسه ۲۳۳۰۲ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و ۳۱۶ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این مدت جان خود را از دست داده اند.

    به این ترتیب آمارهای رسمی نشان می دهد که از ابتدای شیوع کرونا حدود ۳۹۳۲۸۶۲ نفر در فرانسه به کرونا مبتلا شده و ۸۹۳۰۱ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما