پنجشنبه 30 بهمن 1404 - Thu 19 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228371
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 09:38

    تکذیب روابط بیبن رژیم صهیونیستی و عراق

    ریاست جمهوری عراق در بیانیه‌ای ادعای رسانه اماراتی مبنی بر آمادگی بغداد جهت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

    تکذیب روابط بیبن رژیم صهیونیستی و عراق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،ریاست جمهوری عراق خبر یک رسانه اماراتی مبنی بر آمادگی بغداد برای امضای تفاهم با رژیم اشغالگر قدس را تکذیب کرد.

    سخنگوی «برهم صالح» در واکنش به خبر شبکه اسکای نیوز عربی (متعلق به امارات) گفت: «رسانه‌ها و صفحاتی [در شبکه ‌های اجتماعی] اظهارات جعلی و منتسب به رئیس جمهور منتشر کرده‌اند با این مضمون که عراق باهماهنگی فلسطینیان، آماده امضای تفاهم‌نامه صلح با اسرائیل است».

    شبکه روودآو منطقه کردستان عراق به نقل از این مقام عراقی گزارش داد:‌ «ما تأکید داریم آنچه که در این رسانه‌ها منتشر می‌شود، کاملا نادرست است و این ادعاها ساختگی است و از همه رسانه‌ها و وبلاگ‌گردان‌ها می‌خواهیم در این باره جانب دقت و صداقت را رعایت کرده و اطلاعات را را از منابع رسمی خود بگیرند؛ در غیر این صورت، انتشار این گونه اخبار بدون بررسی صحت و سقم آن منجر به اهانت و ایجاد هرج و مرج و عواقب ناگواری خواهد شد».

    شبکه اسکای نیوز این ادعا را عصر امروز سه‌شنبه در صفحه خود توییتر منتشر و بعد از مدتی آن را حذف کرد.

    اخیراٌ برخی رسانه‌های وابسته به رژیم‌های منطقه و رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که بعد از عادی‌سازی روابط امارات، بحرین، سودان و مغرب با رژیم تل‌آویو، نوبت عراق است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما