پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 225528
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1399 - 16:52

    هجوم گسترده ملخ‌های صحرایی به کشور

    مدیرکل دفتر مبارزه با آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پیش بینی می‌شود دسته‌های گسترده ملخ صحرایی حدود ۱۰ تا ۱۵ روز آینده وارد کشور شوند.

    هجوم گسترده ملخ‌های صحرایی به کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر،سعید معین با بیان اینکه حمله گسترده آفت ملخ صحرایی هنوز رخ نداده است، تصریح کرد: حدود ۱۰ تا ۱۵ روز آینده، شاهد هجوم دسته‌های گسترده ملخ صحرایی به کشور خواهیم بود.

    وی ادامه داد: هر ۱۵ روز یک گزارش بین‌المللی از وضعیت ملخ صحرایی در جهان بر روی سایت فائو قرار می‌گیرد و هر ماه نیز یک بولتن وجود دارد که در آن وضعیت کشورهای مختلف و پیش بینی آینده شرح داده می‌شود. همچنین هر چند روز یک بار نیز از آخرین وضعیت ملخ صحرایی از طریق مرکز بین‌المللی ملخ گزارش‌هایی داده می‌شود.

    مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد: دسته‌های زیادی از ملخ صحرایی در فاصله بین ریاض تا جده و از آن طرف مرز شمالی کشور عربستان با کویت و عراق وجود دارند که اگر شرایط پرواز برای آن‌ها فراهم شود به سمت ایران حرکت خواهند کرد.

    وی شرایط پرواز ملخ صحرایی را تشریح کرد و گفت: دمای پرواز باید ۲۳ تا ۲۴ درجه سانتی گراد باشد و از طرفی بایستی باد بوزد که این شرایط ذکر شده از اواخر هفته آینده در عربستان فراهم می‌شود. یعنی هم دمای پرواز مناسب می‌شود و هم جهت باد به سمت ایران خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما