جمعه 12 دي 1404 - Fri 02 Jan 2026
  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 225492
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1399 - 14:39

    وضعیت پرداخت وام ودیعه مسکن در سال آینده

    معاون مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: وزارت راه‌وشهرسازی پیگیر پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در سال آینده است.

    وضعیت پرداخت وام ودیعه مسکن در سال آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازباشگاه خبرنگاران؛ علی قائدی معاون مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون ۲۰۰ هزار نفر از متقاضیان طرح مسکن ملی تایید نهایی شده‌اند، گفت: از این تعداد ۱۶۰ هزار نفر افتتاح حساب کرده و از این میزان هم حدود ۱۴۰ هزار نفر افتتاح حساب کرده و به پروژه‌ها متصل شده‌اند.

    او ادامه داد: برای تمام متقاضیان تشکیل پرونده صورت گرفته و برای دریافت تسهیلات هم از ناحیه بانک‌ها اقدامات لازم صورت گرفته است.

    قائدی اظهار کرد: با پیشرفت فیزیکی پروژه و برداشتن یک گام تا مرحله فونداسیون تسهیلات تخصیص و پروژه اجرایی می‌شود.

    معاون مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی توضیح داد: این ۱۴۰ هزار نفر افتتاح حساب داشته و تعیین تکلیف آن‌ها انجام شده است و به ۸ هزار پروژه‌ای که در واحد‌های مسکن ملی کلید خورده‌اند، متصل می‌شوند.

     

    او همچنین درباره آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن هم گفت: تا پایان اسفند ماه پرونده پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بسته می‌شود و تاکنون هم ۲۱۴ هزار نفر تسهیلات دریافت کردند و مابقی هم که حدود ۱۵ هزار نفر هستند در مرحله تشکیل پرونده قرار دارند.

    قائدی با بیان اینکه تمدید پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن منوط به مجوز ستاد ملی مقابله با کروناست، گفت: وزارت راه و شهرسازی پیگیر پرداخت تسهیلات وام ودیعه مسکن برای سال آینده است، اما دستور آن باید از طرف ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما