دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 225399
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1399 - 10:20

    از وعده میلیاردی تا جلسات نیمه شب

    رئیس آینده فدراسیون فوتبال در شرایطی انتخاب خواهد شد که رایزنی ها و لابی های ۲۴ ساعت منتهی به انتخابات از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است و «شام آخر» هم تعیین کننده است.

    از وعده میلیاردی تا جلسات نیمه شب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهرریا،انتخابات فدراسیون فوتبال برای تعیین رئیس و اعضای هیات رئیسه چهار سال آینده این فدراسیون صبح روز یکشنبه ۱۰ اسفند در سالن اجلاس برگزار خواهد شد. این در حالی است که در فاصله ۲۴ ساعت مانده تا برگزاری این انتخابات، چهار کاندیدای ریاست آخرین تلاش‌ها و لابی‌هایشان را انجام می‌دهند تا بتوانند نظر ۹۸ عضو مجمع را به خود جلب کنند.

    برای ریاست این فدراسیون رقابت بین علی کریمی، کیومرث هاشمی، مصطفی آجورلو و شهاب الدین عزیزی خادم صورت خواهد گرفت. رقبایی که هر کدام شرایط و ویژگی‌های خاص خودشان را دارند و طی روزهای گذشته تلاش زیادی کرده‌اند تا بتوانند زمینه رای آوردنشان را فراهم کنند.

    برخی نامزدهای حضور در هیات رئیسه هم که خود را وابسته یکی از نامزدهای ریاست کرده‌اند در تلاشند تا بتوانند آرای لازم برای گزینه مورد نظرشان را بگیرند. سفرها و جلسات زیادی در این مورد صورت گرفته و آخرین لابی‌ها هم در فاصله ۲۴ ساعت تا برگزاری این انتخابات صورت خواهد گرفت.

    در این میان برخی اعضای مجمع دیگران را متهم به بی اخلاقی و لابی‌های غیرمتعارف کرده‌اند که هیچکدام قابل اثبات نیست. هر چند لابی کردن در انتخابات امری طبیعی است و مرسوم است که در همه اتفاقات اینچنینی نامزدها برای گرفتن رای اعضا نشست‌ها و جلسات متعددی را برگزار می‌کنند و قول‌هایی را هم می‌دهند.

    در مورد وعده‌هایی که به از سوی نامزدهای ریاست فدراسیون داده شده حرف و حدیث‌های زیادی مطرح است که طبیعتاً هیچکدام به صورت مستند و قابل اثبات نیست اما گفته می‌شود یکی از نامزدها به روسای هیات‌ها وعده کمک میلیاردی داده است. هر چند به نظر می‌رسد کمک کردن رئیس آینده به هیات‌ها و بخش‌های مختلف فوتبال امری طبیعی و روال عادی کار باشد اما مطرح شدن آن قبل از برگزاری انتخابات شائبه برانگیز است.

    البته در برنامه نامزدهای ریاست کمک میلیاردی به هیات‌ها وجود دارد اما این اتفاق مربوط به بعد از مشخص شدن رئیس است نه اینکه در نشست‌ها و جلسات پشت پرده چنین وعده‌هایی داده شود و به نوعی بخواهند نظر هیات‌ها را با پول جلب کنند.

    به نظر می‌رسد فاصله یک روز باقی مانده تا انتخابات و خصوصاً شب منتهی به انتخابات که در همه فدراسیون‌ها شبی تاثیرگذار است و با جلسات شبانه و «شام آخر» هم همراه است، تاثیر زیادی در تغییر و یا گرفتن نظر اعضای مجمع خواهد داشت.

    نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال که از مدتها پیش رایزنی و لابی‌های خود برای گرفتن رای اعضای مجمع را آغاز کرده‌اند امیدوارم بتوانند از این فرصت باقی مانده که می‌توان از آن به عنوان «ضربه آخر» نام برد، بهترین استفاده را ببرند و نظر اعضای مجمع را به سود خود جلب کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما