چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • شهیدی که به او لقب شکارچی تانک را دادند+عکس

  • برخورد عجیب یک گوزن با عابر پیاده در اوکراین /فیلم

  • مذاکره استقلال با دراگان اسکوچیچ؟

  • رقمی که پنتاگون از جنگ با ایران لو نداد

  • کافر همه را به کیش خود پندارد

  • غدیر تا ولایت فقیه؛ امتدادی ناگسستنی

  • رزمایش ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • نماهنگ مقام والا حیدر / حسین ستوده

  • مقابل توطئه‌های دشمنان ایستاده‌ایم

  • توییت حساب ایکس خبرگزاری صداوسیما

  • تصادف خونین در کمربندی سمنان به سرخه

  • محسن چاوشی به دیوارنگاره ولیعصر راه یافت

  • سزارین در ایران ۳ برابر استاندارد جهانی

  • دعوای لفظی میان ترامپ و نتانیاهو فاش شد

  • جهان تا پاییز به کف عملیاتی ذخایر نفت می‌رسد

  • امامی که عاشقش‌ شدیم، راه «دل» را انتخاب کرد

  • حکم قصاص قاتل شهید سرگرد محمدجواد بخشیان اجرا شد

  • ترامپ مجددا به ایران حمله نخواهد کرد

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها پس از ناتوانی در انجام عملیات نظامی علیه بیروت/ پیام تهدیدآمیز ایران، واشنگتن را مجبور به تحقیر علنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کرد +عکس

  • آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز تسلیم در برابر ملت ایران ندارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 224772
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1399 - 14:04

    ۲۰۸ نماینده نامه دعوت از رئیسی را امضا کردند

    نماینده مردم رفسنجان در مجلس در رابطه با «نامه برخی نمایندگان به رئیس قوه قضائیه و دعوت از او برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری» مدعی شد: تعداد امضا از مرز ۲۰۸ عبور کرده است.

    ۲۰۸ نماینده نامه دعوت از رئیسی را امضا کردند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از برنا، حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس، در رابطه با «نامه برخی نمایندگان به رئیس قوه قضائیه و دعوت از او برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری» گفت: تعداد امضاها از مرز ۲۰۸ عبور کرده است. قرار شده است نیکزاد به نمایندگی از اعضای مجلس نامه را خدمت او بدهد و از رئیسی دعوت به عمل آید. 

    او ادامه داد: ما کار خودمان را انجام داده‌ایم، قدرت انتخاب با او است اما تاکنون پاسخ مثبتی از رئیسی نشنیده‌ایم. امیدواریم پس از این دعوت، نظر رئیسی برای حضور در انتخابات مثبت باشد. 

    جلالی در پایان گفت: مهم این است تاکنون هیچ‌کس مخالف حضور رئیسی در انتخابات نیست و هر کجا از او حرفی به میان آمده همگی اتفاق نظر داشتند و رئیسی اولویت جریان ما قرار دارد. یک‌دستی و اجماع همه احزاب و نمایندگان در مورد رئیسی بی‌سابقه است.

    در همین رابطه اما احمد کریمی اصفهانی در گفت‌وگو با نامه‌نیوز درباره تأثیر کاندیداتوری سیدابراهیم رئیسی بر رفع اختلافات میان اصوگرایان بیان کرد: ۵۰ رصد وحدت خود آقای رئیسی است که اکثر گروه‌های اصولگرا درباره کاندیداتوری او رضایت دارند ولی ۵۰ درصد دیگر آن است که طرف مقابل آمادگی برای این کار را داشته باشد. بعضی مواقع یک شخصیت سیاسی تصمیمی برای ورود به عرصه ندارد اما ما اصرار می‌کنیم تا به هدف‌مان برسیم.

    کریمی اصفهانی درباره دیدگاه سیدابراهیم رئیسی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: بحث‌های متعدد شده و تماس‌های مختلف گرفته شده است، ایشان با این بخش قضیه که بیایند و وحدت اصولگرایان را پیوند بزند مشکلی ندارد اما این که به عنوان مصداق بیایند تا [کاندیداتوری ایشان] ابزار وحدت شود تاکنون چنین چیزی را پذیرا نبودند.

    کد خبر 586781

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما