دوشنبه 13 بهمن 1404 - Mon 02 Feb 2026
  • بوی تعفن ترامپ

  • آمریکا این بار خطا کند ایران بدون محدودیت انتقام می‌گیرد

  • رهبر انقلاب: آمریکا بداند اگر این دفعه جنگی راه بیندازد، این جنگ، جنگ منطقه‌ای خواهد بود / فتنه اخیر شبیه کودتا بود+عکس و فیلم

  • ۵ سناریوی محتمل در مواجهه ایران و آمریکا

  • دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان اقدامات تروریستی گروهک پژاک به طرفیت دولت آمریکا

  • همه تحرکات دشمن تحت کنترل است

  • سپاه بزرگترین نیروی ضدتروریست جهان است

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ بهمن

  • شهید غریب در اسارت ؛ سجده آخر و وصال به حضرت حق

  • سرود انقلابی - به لاله در خون خفته

  • سرود انقلابی - به لاله در خون خفته

  • واکنش فرشاد احمدزاده به اتفاقات اخیر

  • ایران‌خودرو تعلیق شد

  • رژه موتور سواران در سالروز ورود امام خمینی /فیلم

  • پرسه روباه‌ها روی سکوهای ورزشگاه /فیلم

  • واکنش سپاه به تروریستی خوانده شدنش از سوی اتحادیه اروپا

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ یکشنبه ۱۲ بهمن

  • پرسپولیس از مدافع جدیدش رونمایی کرد

  • خشم دموکرات‌ها از ترامپ؛ پرونده اپستین و لاپوشانی فاحش

  • میلیاردر‌های آمریکایی که نامشان در پرونده‌ اپستین دیده می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223180
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 13:51

    بلاتکلیفی در ماشین سازی ادامه دارد

    تیم ماشین سازی تبریز به خاطر مشکلات عدیده شرایط خوبی را تجربه نمی کند.

    بلاتکلیفی در ماشین سازی ادامه دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،تیم ماشین سازی تبریز که در آخرین هفته نیم فصل اول از لیگ بیستم اولین برد خودش را به دست آورد در حال حاضر وضعیت خوبی ندارد.

    با وجود پیروزی با ارزش ماشین سازان مقابل تیم صنعت نفت آبادان این تصور ایجاد شد که مسئولان تیم تبریزی در جهت تقویت تیم و همچنین شارژ مالی اعضای آن اقدام خواهند کرد تا تیم قدیمی شهر تبریز با قدرت بیشتری وارد نیم‌فصل دوم شود و از انتهای جدول به خوبی فاصله بگیرد.

    اما با اینحال در حالیکه قرار بود تمرینات ماشین سازی پس از دو روز استراحت، از روز گذشته در تبریز آغاز شود، امروز نیز برگزار نشد تا برای دومین روز متوالی شاهد تعطیلی تمرینات باشیم چرا که ظاهرا این باشگاه توان پرداخت هزینه‌های بلیت و اسکان و همچنین تغذیه بازیکنان برای برپایی اردو را ندارد و به همین خاطر اعضای تیم که تاکنون فقط 20درصد قراردادهایشان را دریافت کرده‌اند و خواهان دریافت مطالباتشان هستند، در بلاتکلیفی بدی قرار گیرند.

    در کنار این اتفاقات، وضعیت مدیریت باشگاه هم مشخص نیست. بهداد بیات عضو هیات مدیره باشگاه است که کلیه وظایف اجرایی باشگاه را بر عهده دارد اما او مدتی است که سیاست سکوت را در پیش گرفته و به این ترتیب هیچ توجه و پاسخی از جانب کادر مدیریتی باشگاه دیده نمی‌شود.

    با این شرایط، برخی بازیکنان تاثیرگذار تیم که با پیشنهادات خوب لیگ برتری برای یک نیم فصل روبرو شده‌اند قصد جدایی دارند. کادرفنی تیم و در راس آن سعید اخباری نیز بعید است با این شرایط بتواند به کارش در تبریز ادامه دهد و با بی تفاوتی مدیران تیم تبریزی بعید است در جمع سبزپوشان ماندگار شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما