دوشنبه 04 اسفند 1404 - Mon 23 Feb 2026
  • سناتور آمریکایی: مردم آمریکا خواهان جنگ علیه ایران نیستند

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • نرخ جدید رهن آپارتمان در تهران‌

  • آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

  • محمد نوازی مربی استقلال شد

  • باغ کاخ نیاوران از امروز باز می‌شود

  • سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن آغاز به کار کرد

  • پرواز شبح، یکی از برترین جنگنده‌های تاریخ در آسمان ایران

  • تلاوت قرآن میان ویرانه‌های غزه / عکس

  • سلاخی پوست فلسطینیان برای استفاده تجاری در اسرائیل!

  • صدور ابلاغیه فسادستیزی توسط قاضی‌القضات/فیلم

  • ماجرای صدای انفجار در خرم‌آباد چه بود؟

  • آثار هنری وارد نظام وثیقه بانکی شدند

  • کاهش سرفاصله حرکت قطارهای خط ۶ مترو

  • رقابت بازیگران در مستندمسابقه «راه تاز»

  • «کارت امید مادر» صرفا وعده به مادران نباشد

  • سازمان ملل: وضعیت غزه همچنان فاجعه‌بار است

  • هشدار نظامی ارشد آمریکایی درباره ترور رهبر انقلاب /فیلم

  • ایران تو آتیش آشوب تروریستی می‌سوخت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223083
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 11:02

    بایدن: از صحبت کردن درباره ترامپ خسته شده‌ام

    رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار عمومی با مردم گفت، از صحبت کردن درباره رئیس‌جمهور سابق این کشور خسته شده است.

    بایدن: از صحبت کردن درباره ترامپ خسته شده‌ام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز (سه‌شنبه به وقت محلی) در دیدار عمومی با مردم با اشاره به استیضاح دوم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق کشورش گفت از صحبت کردن درباره وی خسته شده است.

    به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «هیل»، در جریان این نشست که در شهر میلواکی ایالت ویسکانسین برگزار شد، بایدن در خصوص جلسه استیضاح دوم ترامپ گفت: «برای چهار سال، تمام آنچه در اخبار دیده شده، ترامپ بود، چهار سال آینده، می‌خواهم اطمینان حاصل کنم که همه اخبار درباره مردم آمریکا باشد، من از صحبت کردن درباره ترامپ خسته شده‌ام».

    بایدن در این نشست همچنین در خصوص وضعیت کرونایی کشورش هم صحبت کرد و گفت که شرایطی را از دولت پیشین به ارث برده که در آن افراد کافی برای انجام واکسیناسیون وجود ندارند و راهکاری‌های فدرال کمی در خصوص تزریق واکسن به مردم آمریکا وجود دارد.رئیس‌جمهور جدید آمریکا همچنین گفت زمانی که وارد دفتر ریاست‌جمهوری شده یک واکسن هم در اختیار نداشته‌ است.

    بایدن بعد از مراسم تحلیف خود در بیستم ژانویه ۲۰۲۱ (یکم بهمن ماه) از بردن نام ترامپ خودداری کرده است. وی حتی در مقطعی ترامپ را «شخص سابق» خطاب کرد.

    جلسه استیضاح دوم ترامپ روز شنبه در مجلس سنا بر‌گزار شد و وی بار دیگر تبرئه شد. 

    در رای گیری سنای آمریکا برای استیضاح ترامپ در ماجرای حمله به کنگره این کشور در روز تایید آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری، ۵۷ سناتور به استیضاح او رای مثبت دادند و ۴۳ سناتور با این کار مخالفت کردند و به دلیل نرسیدن آرای استیضاح به حد نصاب ۶۷ رای، ترامپ تبرئه شد.

    اما به‌رغم تبرئه‌شدن ترامپ توسط سناتورهای جمهوری‌خواه از اتهامات مطرح‌شده در طرح استیضاح، دموکرات‌ها اما هنوز از پیگیری حمله هواداران وی به کنگره دست نکشیده‌اند.

    «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا بامداد سه‌شنبه ضمن صدور بیانیه‌ای، از تشکیل کمیسیونی برای بررسی حمله به کنگره و همچنین طرح بودجه اضطراری برای امنیت ساختمان کنگره خبر داد.

    پلوسی در این بیانیه گفت: «اکنون مانند همیشه، امنیت، نظام امروز است. امنیت کشورمان، امنیت کنگره ما که نماد دموکراسی است و امنیت اعضای آن»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما