سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 221618
    تاریخ انتشار: 22/بهمن/1399 - 14:08

    جوابیه دفتر رئیس دولت اصلاحات و چند ابهام

    صفحه موردنظر دفتر رئیس‌جمهور اسبق با حدود ۴۰۰ هزار دنبال کننده با بیش از ۷ هزار پست سال‌ها به‌صورت دربست در اختیار بیانات و سخنرانی‌های شخص خاتمی و دوستان نزدیک به او بوده و کسی تکذیبش نکرده است.

    جوابیه دفتر رئیس دولت اصلاحات و چند ابهام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» گزارش منتشرشده در مشرق با عنوان سؤالی «اسد بیگی، چه سَروسِری با اصلاح‌طلبان دارد؟» با واکنش دفتر محمد خاتمی روبرو گردیده است.

    در این جوابیه آمده است: بعدازظهر نوزدهم بهمن‌ماه ۱۳۹۹ خبری[۱] روی خروجی سیاسی خبرگزاری مشرق قرار گرفت که با استناد به انتشار ویدئویی دریکی از حساب‌های اینستاگرام، جناب آقای خاتمی را به «حمایت علنی از متهم اقتصادی» و جریان اصلاحات را به «داشتن سَروسِر» با افراد مذکور کرده و به‌زعم نویسنده؛ «پشت پرده پول‌های کثیف در جریان اصلاحات«را بر ملأ کرده است.

    نویسنده در بخش دیگری از متن؛ با استفاده از عبارت «پروموشن صفحه اینستاگرامی» از شاهد دیگری مدد جسته که وی هم با استناد همین ویدئو، توییتی منتشر کرده و با اشاره به روند قضایی پرونده هفت‌تپه «طنز قصه» را دفاع تمام‌قد خاتمی از ابر متهم به فساد می‌داند.

    نیک می‌دانید که متأسفانه برخی افراد غیرمسئول! بدون اجازه و به شکل مجعول در فضای مجازی صفحاتی را به نام اشخاص شناخته‌شده ایجاد کرده و مبادرت به انتشار مطلب و جذب مخاطب با اهداف خاصی می‌کنند امری که کم‌وبیش در تمام دنیا رایج است و اگرچه شاید شناخت جعلی بودن این صفحات برای عموم کمی دشوار باشد، اما قریب به‌اتفاق اصحاب رسانه به سازوکار تمیز دادن حساب‌های کاربری و صفحات واقعی از غیرواقعی در فضای مجازی آشنایی و تسلط داشته و به‌ضرورت رسالت خبرنگاری خود که همانا جستجو و دفاع از حقیقت است تلاش می‌کنند و حتی‌الامکان برای چنین استنادهایی از منابع معتبر استفاده کنند.

    اما آنچه که روز یکشنبه در خبرگزاری مشرق شاهد آن بودیم نشان می‌دهد سرویس سیاسی مشرق در این تشخیص موفق عمل نکرده و استدلال پرشور خود را بر پایه فرد و مدرک نامعتبر و شهادت نادرست بنا نهاده است.

     با این مقدمه اعلام و تصریح می‌کند حساب کاربری که در اینستاگرام ویدئوی مذکور را منتشر کرده و مستند تنظیم خبر آن خبرگزاری نیز قرارگرفته و هیچ‌گونه ارتباطی با جناب آقای سید محمد خاتمی یا دفتر و منسوبین و نزدیکان ایشان نداشته و ندارد و انتساب آن به هر صورت به ایشان امری ناصواب است. از سوی دیگر برای استحضار شما و اطلاع همکاران عزیز در سرویس سیاسی و سایر بخش‌های خبرگزاری مشرق اعلام می‌دارد. صفحه رسمی جناب آقای سید محمد خاتمی در فضای مجازی وب‌سایت ایشان با نشانه «www.khatami.ir» است و تمامی حساب‌های کاربری ایشان در شبکه‌های اجتماعی مجازی در وب‌سایت رسمی معرفی‌شده و منحصراً با نام کاربری @khatamimedia در دسترس هستند.

    همچنین حساب کاربری ایشان در توییتر که رسمیت آن با دریافت تیک آبی محرز شده تمامی حساب‌های کاربری ایشان معرفی‌شده و به‌تبع به‌جز این حساب‌ها هیچ حساب کاربری دیگری متعلق به ایشان نبوده و این مجموعه هیچ‌گونه دخالتی در رابطه با آنچه در سایر صفحات ایجادشده با نام و تصویر ایشان منتشر می‌شود ندارد.

    ********

    مشرق بنا بر رسالت حرفه‌ای خود جوابیه دفتر آقای خاتمی را به‌صورت کامل منتشر نموده و متذکر می‌شود که مشرق آشنایی کامل به تریبون رسمی رئیس دولت اصلاحات داشته و در مواقع لازم استنادات قابل‌توجه به آن داشته است، البته که تمامی گزارش مورد استناد بر منتسب بودن این دست رسانه‌ها بر رئیس دولت اصلاحات تکیه دارد.

    صفحه موردنظر دفتر رئیس‌جمهور اسبق با حدود ۴۰۰ هزار دنبال کننده با بیش از ۷ هزار پست سال‌ها به‌صورت دربست در اختیار بیانات و سخنرانی‌های شخص خاتمی و دوستان نزدیک به او بوده و البته در تمامی این مدت از «افراد مجعول و غیرمسئول» به‌حساب نیامده است و رسالت خود را به نحو احسن انجام داده است.

    نکته قابل‌تأمل آنکه، در جوابیه دفتر جناب آقای خاتمی به‌جای تکذیب و یادآوری‌های قانون مطبوعات و رسانه‌های دیجیتال بهتر بود به‌صورت مستندتر درباره اتهاماتی که این روزها دهان‌به‌دهان در شهر پیچیده سخن گفته می‌شد. تا این اتفاق زمینه مبارکی برای مبارزه شفاف با فساد بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد. اما متأسفانه بدون هیچ اشاره‌ای به اصل موضوع که مورد تأکید گزارش موردنظر بوده، با حاشیه پردازی از پاسخ‌گویی مستدل درباره ارتباط مفسدین و متهمین اقتصادی با جریان اصلاحات خودداری کرده است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما