چهارشنبه 21 مرداد 1405 - Wed 12 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 221290
تاریخ انتشار: 20/بهمن/1399 - 17:13
ظریف:

بایدن تنها یک انتخاب دارد

وزیر امورخارجه کشورمان خطاب به رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که دنبال کردن سیاست های شکست خورده ترامپ تنها شکست های بیشتری به همراه خواهد داشت.

بایدن تنها یک انتخاب دارد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر بیانات اخیر مقام معظم رهبری را مبنی بر اینکه ابتدا آمریکا باید به برحام بازگردد و تحریم ها را بردارد، مورد تاکید قرار داد.

ظریف در این پیام لینک مرتبط با مصاحبه روز گذشته خود با شبکه سی ان ان را گذاشته و نوشت: آمریکا توافق هسته ای را کنار گذاشت و آن را نقض کرد. بنابراین، این آمریکا است که باید (به توافق) بازگردد و تعهدات خود را اجرا کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: رئیس جمهور بایدن یک انتخاب دارد؛ یا باید سیاست شکست خورده ترامپ را متوقف کند یا روی شکست های او چیزی بنا کند. ساختن روی شکست های او (ترامپ) تنها شکست های بیشتر را در پی خواهد داشت.

نظرات بینندگان
نظرات شما