یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • قدم به قدم با بن سلمان پس از پایان جنگ ۴۰ روزه

  • ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق

  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 220542
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1399 - 10:32

    چرا طرح شفافیت آراء در مجلس رأی نیاورد؟

    جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه مجلس انقلابی که ادعای طرح شفافیت را داشت و باید پاسخگو باشد، گفت: من به شما خواهم گفت این طرح به سرانجام نخواهد رسید چرا که در تعارض با منافع هست. هیچوقت هیچ نماینده‌ای علیه خود طرحی را تصویب نمی‌کند.

    چرا طرح شفافیت آراء در مجلس رأی نیاورد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازبرنا؛غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده پیشین مجلس، در خصوص رد شدن کلیات لایحه بودجه توسط مجلس گفت: مصاحبه واعظی را دیدم که گفته بود ما برای تعامل بودجه را گرفتیم تا اصلاح کنیم. مجلس گزارش تلفیق را رد کرد و ارتباطی به دولت نداشت و کمیسیون تلفیق با دولت باید در کمیسیون تلفیق بودجه را اصلاح می‌کرد. موافق این کار نیستم اسم این تعامل نیست که الان دولت بودجه را گرفته و اصلاح کند بلکه بسیار آسیب می‌رساند و بدعت بدی در کشور برقرار می‌شود. باید قانون رعایت شود و کسی نباید بر روی قانون، فراقانونی اعمال کند. اینکه اشتباه و خطا استراتژیک مجلس را دولت به این طریق اصطلاح حل می‌کند برای دولت‌های بعدی بدعت بد می‌شود.

    او با بیان اینکه باید قانون رعایت شود، افزود: یک سابقه از یک اقدامی، عرف تلقی می‌شود و عرف در مبانی حقوقی جایگاه دارد.‌ای کاش دولت این کار را نمی‌کرد.

    ایمن آبادی ادامه داد: دولت دوبار بودجه را اصلاح کند چه تضمینی وجود دارد دوباره تلفیق بپذیرد و چه تضمینی وجود دارد مجلس گزارش تلفیق را بپذیرد. دولت باید اجازه می‌داد مجلس (کمیسیون تلفیق) که خود برهم زننده قانون بود لایحه را درست می‌کرد. فرستادن آن به دولت و پذیرفتن توسط دولت کار درستی نبود و برای رویه‌های سنوات آتی در دولت، مشکل ایجاد می‌کند.

     

    او در بخش بعدی از سخنان خود با اشاره به طرح شفافیت آرا و با بیان اینکه مجلس انقلابی که ادعای این طرح را داشت باید پاسخگو باشد، گفت: در هر صورت من به شما خواهم گفت این طرح به سرانجام نخواهد رسید چرا که در تعارض با منافع هست و بزرگترین علت آن هم این است که ما مجلس سنا نداریم. مواردی که مرتبط با خود نمایندگان است باید در مجلس سنا به تصویب برسد و هیچوقت هیچ نماینده‌ای علیه خود طرحی را تصویب نمی‌کند.

    ایمن آبادی اضافه کرد: مجلس یازدهم که خود را انقلابی می‌داند همه آرا نمایندگان را در رسانه‌ها منتشر کند نمی‌خواهد طرحی را تصویب کند تا مردم بدانند چگونه عمل کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما