چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 431594
    تاریخ انتشار: 31/مرداد/1405 - 21:25

    آخرین خبرها از وضعیت جسمی خلبانان ایرانی در قطر

    فرمانده کمیته جستجوی مفقودین خواستار اعزام یک دستگاه آمبولانس هوایی از جانب صلیب سرخ به قطر شد تا هرچه سریعتر اسرای خلبان که به شدت مجروح و بیمار هستند به کشور بازگردانده شوند.

    آخرین خبرها از وضعیت جسمی خلبانان ایرانی در قطر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته جستجوی مفقودین،

    سردار سید محمد باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین همچنین ضمن استقبال از اقدام دولت قطر جهت پذیرش تیم کارشناسی جمهوری اسلامی ایران، درخواست کرد تا همکاری‌های لازم را به عمل آورد.

    وی با بیان این که مکان نگهداری اسراء روی آب مناسب نیست، از دولت قطر خواست برای حفظ سلامتی اسراء آنان را در اسرع وقت به خشکی و به بیمارستانی مجهز منتقل کند.

    سردار باقرزاده با اشاره به موافقت اولیه دولت کویت جهت ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران با ۴ اسیر ایرانی در کویت گفت: با این اقدام بارقه‌ای از امید جهت آزادی سریع این عزیزان فراهم شده است.

    وی از دولت کویت درخواست کرد برابر کنوانسیون‌های ۴ گانه ژنو، حقوق اسرای جنگی را محترم نگه داشته و زمینه را جهت ارتباط اولیه این اسراء با خانواده‌هایشان فراهم کند.

    فرمانده کمیته جستجوی مفقودین یادآور شد: کمیته بین المللی صلیب سرخ مدت‌هاست در ابتکاری برای اطمینان خاطر خانواده‌های زندانیان گوانتانامو، زمینه ارتباط تصویری این اسراء با خانواده‌هایشان را فراهم کرده است. لذا از کمیته بین المللی صلیب سرخ انتظار می‌رود در اقدامی مشابه ضمن پیگیری سریع برای آزادی اسرای ایرانی، این امکان را نیز برای برقراری ارتباط تصویری اسرای ایرانی با خانواده‌هایشان فراهم کند.

    سردار باقرزاده در همین رابطه از دفتر صلیب سرخ در منطقه کشورهای عربی درخواست کرد تا در این زمینه پیشگام باشد و تلاش‌های لازم را به عمل آورد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما