پنجشنبه 30 مهر 1405 - Thu 22 Oct 2026
  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • تزریق دلار سنگین همتی به بازار کالای اساسی

  • دختر دونده ایران بالاخره طلایی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 217448
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1399 - 16:55

    مسئولان به کشتی کمک کنند

    سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: به فدراسیون کشتی اعلام کردیم قصد حضور در تورنمنت های اوکراین و ایتالیا را داریم.

    مسئولان به کشتی کمک کنند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، غلامرضا محمدی درباره آغاز مرحله سوم اردوی تیم ملی کشتی آزاد، گفت: از ساعت ۱۱ تا ۱۳ تست کرونای بچه ها انجام شد و بالغ بر ۹۰ نفر تست دادند. منتظر جواب تست هستیم تا به صورت رسمی تمرینات از فردا (یکشنبه) در خانه کشتی آغاز شود.

    وی در مورد دعوت از چند کشتی گیر دیگر به اردوی سوم مثل احمد بذری و ارشک محبی تاکید کرد: مطمئنا یک جاهایی ما باید به کشتی‌گیرانمان تلنگر بزنیم، هم به کشتی گیران جوان و هم باتجربه که حضور در اردوی تیم ملی برای آن ها یکنواخت نشود. دوست داریم کشتی گیران در اردوها روند رو به رشدی داشته باشند و کادرفنی هم این به این احساس برسد.

    محمدی در پاسخ به این سوال که آیا تیم ملی در جام دانکلوف شرکت خواهد کرد یا نه، اظهار کرد: دعوت نامه از کشورهای مختلف برای ما ارسال می شود ولی این یک واقعیت هست که ما نمی توانیم در همه تورنمنت ها حضور داشته باشیم. حضور ما باید هدفمند و طبق زمان مشخص باشد. تورنمنت اوکراین و جام رنکینگ دار ایتالیا که یکی اوایل اسفند و دیگری اواسط اسفند ماه برگزار می شود را به فدراسیون پیشنهاد دادیم. ما باید اردوهای مان را شروع می کردیم و حداقل نیاز به ۴ اردو بود که بچه ها به لحاظ شرایط روحی و جسمی به وضعیت نسبی برسند تا تمرین پرفشار را در دستور کار قرار دهیم. ما شرایط خودمان را می سنجیم و در تورنمنت هایی که می تواند برایمان مفید باشد، شرکت می کنیم.

    سرمربی تیم ملی کشتی آزاد که همراه دبیر به لرستان رفته بود، در خاتمه گفت: قطعا حضور دبیر به صورت میدانی در استان ها اثرات مثبتی را خواهد داشت و این در سراسر کشور اتفاق می افتد و لرستان هم از این قاعده مستثنی نیست. در این سفر من هم کنارش بودم و ما میزبان دبیر بودیم. هرچند دبیر خودش متولی ورزش اول کشور است. حضور او اثرات خوب برای کشتی لرستان در آینده خواهد داشت و شور و هیجان در کشتی استان ایجاد کرد. اگر دبیر، من و همه کسانی که کشتی را دوست دارند، مطالبه ای دارند این مطالبه شخصی نیست و فقط برای کشتی است و انتظار می رود همه مسئولان به کشتی ورزش پرافتخارمان کمک کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما