یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 217208
    تاریخ انتشار: 03/بهمن/1399 - 21:59

    خیز قیمت سکه و دلار؛ رشد بورس تا کجا ادامه دارد؟

    بازار ارز و سکه در آخرین هفته دی ۹۹ شاهد نوسانات قابل توجهی بود که البته بازار بورس هم از تغییرات بی نصیب نماند.

    خیز قیمت سکه و دلار؛ رشد بورس تا کجا ادامه دارد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»بازار های مالی بخصوص طلا و ارز در آخرین هفته دی ماه با نوسانات زیادی در قیمت همراه بود به طوری که در ابتدای هفته قیمت ارز و سکه اندکی افزایش یافت اما دیری نپایید در اواسط هفته نرخ  دلار و سکه به شدت کاهش یافت به طوری که  سکه طرح جدید به کانل ۹ میلیون تومانی رسید و دلار بر پله ۲۱ هزار تومانی ایستاد اما در روزهای پایانی هفته فرمول کاهش قیمت بهم ریخت و نرخ ها مجدد افزایش یافت.

    بدون نیاز به جراحی آرتروز خود را درمان کنید (فرم را پر کنید)

    بهترین هدیه به خانم هایی که در خانه فر ندارند (شماره خود را وارد کنید)

    در حراج پایان فصل کاپشن را با 70% تخفیف بخر!

    خرید آنلاین لوازم خانگی با بهترین قیمت

    بازار سرمایه نیز در این هفته دست خوش تغییرات و اتفاقات جدیدی شد چراکه در چند روز اخیر رییس سازمان بورس استعفای خود را اعلام کرد که در نتیجه همین اتفاقات،   تحولات جدید برای بورس در راه است البته شاخص کل در ابتدای هفته روند نزول داشت که در روزهای پایانی هفته شاهد رشد مثبت بورس بوده ایم. به بیان دیگر شاخص کل بورس در روز شنبه  با اُفت ۲۹ هزار واحدی روی پله یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی قرار گرفت که در آخرین روز معاملات ۲۲ هزار واحد رشد کرد و روی پله یک میلیون و ۱۷۲ هزار واحدی ایستاد.

    هفته ای پر نوسان برای بازار ارز

    نرخ ارز در آخرین هفته دی ماه از نوسانات زیادی برخودار بود به طوری که در اولین روز هفته  دلار و یورو به ترتیب با نرخ ۲۳ هزار ۴۰۰ و ۲۸ هزار و ۲۵۰ تومان به فروش رسیدند که در اواسط هفته دلار به کانال ۲۱ هزار تومانی و یورو نیز در پله ۲۶ هزار تومانی قرار گرفت که البته در آخرین روز هفته  دلار  به قیمت ۲۲ هزار و ۶۵۰ تومان داد و ستد شد و یورو نیز به نرخ ۲۷ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

      شنبه
    10/27 یکشنبه
    10/28 دوشنبه
    10/29 سه شنبه
    10/30 چهارشنبه
    11/01 پنجشنبه
    10/02 دلار  ۲۳.۴۰۰ ۲۲.۹۵۰ ۲۲.۳۰۰ ۲۱.۵۹۰ ۲۱.۹۵۰ ۲۲.۶۵۰ یورو    ۲۸.۲۵۰ ۲۷.۸۰۰ ۲۶.۹۰۰ ۲۶.۱۰۰ ۲۶.۶۵۰ ۲۷.۴۰۰ تغییرات قمیت سکه و طلا همسو با نرخ ارز

    سکه در اولین رو هفته با قیمت ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزا رو تومان داد و ستد شد که البته  همسو با  تغییرات نرخ ارز قیمت آن تغییر کرد به طوری که در اواسط هفته با کاهش نرخ  دلار سکه در کانال ۹ میلیون تومانی قرار گرفت که در روز ها‌ی پایانی هفته با افزایش نرخ ارز قیمت سکه نیز افزایش یافت  و به نرخ  روز شنبه بازگشت.

      شنبه
    10/27 یکشنبه
    10/28 دوشنبه
    10/29 سه شنبه
    10/30 چهارشنبه
    11/01 پنجشنبه
    10/02 سکه  طرح جدید ۱۰.۴۰۰.۰۰۰ ۱۰.۳۰۰.۰۰۰

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما