سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 213888
    تاریخ انتشار: 10/دي/1399 - 22:33

    جاسوس اسرائیلی آزاد شد!

    جاناتان پولارد، شهروند آمریکایی که به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی، ۳۰ سال در آمریکا زندانی بود، صبح امروز وارد سرزمین‌های اشغالی شد.

    جاسوس اسرائیلی آزاد شد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از جام نیوز، جاناتان پولارد ۶۶ ساله، تحلیلگر سابق نیروی دریایی آمریکا بود که ۳۵ سال پیش به اتهام درز اسناد و اطلاعات محرمانه به اسرائیل دستگیر شد.

    او در سال ۱۹۸۷ به جرم جاسوسی به حبس ابد محکوم شد اما پنج سال پیش با آزادی مشروط او در آمریکا موافقت شد.

    وزارت دادگستری آمریکا حدود یک ماه پیش محدودیت‌های مربوط به آزادی مشروط پولارد از جمله خروج از آمریکا را لغو کرد.

    پولارد با هواپیمای شخصی شلدون ادلسون، میلیاردر یهودی حامی بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از نیویورک به سرزمین‌های اشغالی پرواز کرد.
    جاناتان پولارد، تحلیلگر غیرنظامی نیروی دریایی آمریکا بود که در نیمه اول دهه هشتاد، زمانی که برای پنتاگون کار می‌کرد، اسرار نظامی آمریکا را به اسرائیل می‌فروخت.
    اسناد مربوط به توانمندی نظامی شوروی سابق از جمله اطلاعاتی بود که او در اختیار اسرائیل گذاشته بود.

    پولارد در سال ۱۹۸۵ بعد از تلاشی ناموفق برای پناه گرفتن در سفارت اسرائیل در واشنگتن دستگیر شد و در دادگاه جرم خود را پذیرفت.

    در طول سه دهه محکومیت جاناتان پولارد، مقام‌های اسرائیلی تلاش‌ زیادی برای آزادی او کردند که ناکام ماند.

    اسرائیل ابتدا جاسوسی جاناتان پولارد را رد کرد و گفت او با مقام‌های "خودسر" در ارتباط بوده است.

    اما در سال ۱۹۹۵ به او تابعیت اسرائیلی اعطا شد و دو سال بعد مقام‌های اسرائیلی تایید کردند که جاناتان پولارد جاسوس آنها بوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما