چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 212473
    تاریخ انتشار: 30/آذر/1399 - 15:36

    کره دوباره گران شد

    در حالی که تنها حدود سه ماه از افزایش قیمت مصوب کره خوراکی می‌گذرد این کالای مصرفی دوباره در بازار گران شد.

    کره دوباره گران شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بررسی قیمت کره پاستوریزه در بازار نشان می‌دهد که در روز‌های اخیر، قیمت این کالا افزایش یافته است. بطوری که قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۱۰۰ گرمی از ۸ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان و قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۵۰ گرمی از ۴۱۰۰ تومان به ۵ هزار و ۱۰۰ تومان افزایش یافته است.


    این افزایش قیمت در حالی است که سه ماه پیش و در ۲۴ شهریور ماه ۹۹ ستاد تنظیم بازار کشور افزایش قیمت مصوب کره خوراکی را اعلام کرد و براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۱۰۰ گرمی از ۴۵۰۰ تومان به ۸ هزار تومان و کره پاستوریزه حیوانی ۵۰ گرمی از ۲۳۰۰ تومان به ۴۱۰۰ تومان افزایش یافت.

     

    محمدرضا کلامی سرپرست وقت معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در مصاحبه‌ای با فارس در شهریور ۹۹ دلیل افزایش قیمت کره را تغییر ارز واردات کره از ارز ۴۲۰۰ تومانی به ارز نیمایی در سال ۹۸ و اتمام موجودی کره با ارز ۴۲۰۰ تومانی اعلام کرده بود.



    گفتنی است، قیمت گذاری کره خوراکی تا قبل از آذرماه امسال توسط ستاد تنظیم بازار انجام می‌شد و این کالا مشمول قیمت گذاری تثبیتی بود، اما از اول آذرماه ۹۹ با اعلام ستاد تنظیم بازار قیمت گذاری کره خوراکی آزاد شد و براساس مصوبه جدید کارگروه تنظیم بازار با توجه به تغییر نرخ ارز رسمی (۴۲۰۰ تومانی) برای واردات کره از گروه یک اولویت ارزی به گروه دو (ارز نیمایی) قیمت گذاری تثبیتی این محصول برداشته شد؛ لذا با توجه به نرخ ارز کره (انتقال از گروه یک به گروه دو) و اتمام موجودی آن به نرخ ارز رسمی و از آن جایی که اقلام گروه دو مشمول قیمت گذاری تثبیتی نیست، مقرر شد واحد‌های تولید کننده کره نسبت به تعیین قیمت با رعایت ضوابط قیمت گذاری هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها اقدام کنند.

    براین اساس با توجه به افزایش مجدد قیمت کره خوراکی در کمتر از یک ماه پس از مصوبه آزادسازی قیمت کره و در حالی که طی یک ماه اخیر قیمت ارز تقریبا کاهشی و از ثبات نسبی برخوردار بوده، بیم آن می‌رود که افزایش قیمت این محصول در سایه بی‌تفاوتی سازمان حمایت و هیات تعیین و تثبیت قیمت‌ها به مانند سایر کالا‌های موجود در بازار اعم از محصولات لبنی و خوراکی بدون ضابطه و قاعده خاصی انجام گیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما