سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 211452
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1399 - 09:29

    منتظر پدیده «مقارنه» پس از ۸۰۰ سال باشید!

    سیاره‌های مشتری و زحل در ۲۱ دسامبر برابر با اول دی در حد بسیار زیاد به یکدیگر نزدیک خواهند شد؛ در واقع رویداد ۲۱ دسامبر نزدیک‌ترین مقارنه این ۲ سیاره از سال ۱۲۲۶ (۸۰۰ سال پیش) خواهد بود که از زمین قابل دیده‌ شدن است.

    منتظر پدیده «مقارنه» پس از ۸۰۰ سال باشید!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازتسنیم،در نخستین شب زمستان، دو سیاره مشتری و زحل آنقدر به یکدیگر نزدیک خواهند شد که به نظر می‌رسد «یک سیاره دوتایی» شکل گرفته است!

    این پدیده نادر که «مقارنه» نامیده می‌شود، حدود ۸۰۰ سال پیش رخ داده بود؛ درست قبل از کریسمس برای یک منظره نادر و دیدنی آماده شوید، این رویداد بزرگ در ۲۱ دسامبر روز دوشنبه یکم دی‌ ماه ۱۳۹۹ رخ خواهد داد، زمانی که سیاره‌های مشتری و زحل دو سیاره بزرگ منظومه شمسی، بسیار نزدیک به یکدیگر در آسمان ظاهر می‌شوند که این واقعه از قرون وسطی تاکنون اتفاق نیافتاده است و چنان افسانه‌ای است که برخی آن را با "ستاره بیت‌اللحم" مرتبط دانسته‌اند.

    از پیوند زحل و مشتری به عنوان ستاره کریسمس یاد می‌شود و برخی نیز مدعی می‌شوند این پیوند زحل و مشتری به "ستاره بیت‌اللحم" ربط دارد.

    سیاره‌های مشتری و زحل در حد بسیار زیاد به یکدیگر نزدیک خواهند شد که این اتفاق هر ۱۹.۶ سال رخ ‌می‌دهد بنابراین این رویداد در حال حاضر بسیار نادر است و رویداد ۲۱ دسامبر نزدیک‌ترین مقارنه بین این ۲ سیاره از سال ۱۲۲۶ خواهد بود که از زمین دیده شده است و نباید آن را از دست بدهیم چرا که ممکن است دیگر چنین فرصتی پیش نیاید.

    پرستون دایچ، نویسنده و تهیه‌کننده آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا می‌گوید: این بزرگ‌ترین ارتباط مشتری و زحل در ۶۰ سال آینده است و این ۲ سیاره تا سال ۲۰۸۰ در آسمان ظاهر نمی‌شوند!

    "جفری‌ هانت" مربی نجوم در مورد این رویداد می‌گوید: واقعه ۲۱ دسامبر را به آسانی می‌توان مشاهده کرد، کافی است بعد از غروب آفتاب قدم به بیرون بگذارید تا سیارات را در آسمان پیدا کنید! زحل و مشتری با کمک دوربین شکاری یا تلسکوپ قابل مشاهده خواهند بود و کسانی که می‌خواهند از لحظه عکس بگیرند به راحتی می‌توانند این کار را انجام دهند؛ یک دوربین سه‌پایه‌ای با نوردهی تا ۱۰ ثانیه می‌تواند سیارات و ستاره‌های پس‌زمینه را ضبط کند و این رویداد از هر نقطه روی زمین که آسمان صاف را ارائه می‌دهد قابل مشاهده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما