دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
  • تخریب منزل یک فلسطینی در قدس اشغالی / فیلم

  • حساب بانکی های مرتبط با شبکه‌های قمار مسدود شد

  • پروژه حسینه کردن کاخ سفید را پیش می‌بریم

  • احتمال افزایش اعتبارکالابرگ در تیرماه

  • فیلم/ خلاصه بازی نیوزیلند ۱ - مصر ۳

  • پیروزی تاریخی مصر به ضرر ایران

  • پزشکیان فردا به اسلام‌آباد می‌رود

  • درگیری مسلحانه در دهلران با ۲ کشته و ۳ زخمی

  • سرمربی بلژیک: باید سه هیچ می‌بردیم

  • ردپای تلگرام در پرونده خرابکاری املاک نخست وزیر انگلیس

  • انفعال مقابل فیفا تا کجا؟

  • قدرت تامین ارزی بانک مرکزی با آزادسازی منابع افزایش می یابد

  • آخرین تلاش پرسپولیس برای خرید سهمیه لیگ یکی

  • رزمایش «فوری» تایوان در بحبوحه تنش‌ها با چین

  • لحظه ریزش سقف معبد درحال ساخت روی سر مردم / فیلم

  • ۶ میلیارد یورو تعهد ارزی وصول شد

  • واکنش هیئت مذاکره کننده ایران به تهدیدهای ترامپ

  • اسرائیل برای خروج از جنوب لبنان سه شرط تعیین کرد

  • مواضع ایران در نشست چهارجانبه صریح و روشن مطرح شد

  • سنگ‌ تمام مورینیو برای بیرانوند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 209195
    تاریخ انتشار: 12/آذر/1399 - 12:24

    دولتی که هیچ دفاعی ندارد!

    درحالی که قرار بود رئیس سازمان برنامه و بودجه به جای رئیس جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۰ را تقدیم مجلس کند، در نهایت معاون پارلمانی رئیس جمهور در یک اقدام کم سابقه آخرین لایحه بودجه دولت را تقدیم مجلس کرد.

    دولتی که هیچ دفاعی ندارد!

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از تسنیم؛روز گذشته از سوی معاون پارلمانی رئیس جمهور اعلام شد با توجه به توصیه های ستاد ملی کرونا به جای رئیس جمهور، نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه آخرین لایحه بودجه دولت دوازدهم را به مجلس ارائه خواهد کرد.

    امروز لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس ارائه شد اما بر خلاف انتظارها از رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در مجلس خبری نبود.

    بر این اساس درحالی که قرار بود رئیس سازمان برنامه و بودجه به جای رئیس جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۰ را تقدیم مجلس کند، در  نهایت معاون پارلمانی رئیس جمهور در یک اقدام کم سابقه آخرین لایحه بودجه دولت را تقدیم مجلس کرد.

    همه ساله رسم بر این بوده است که در زمان ارایه لایحه بودجه، رئیس جمهور ضمن ارائه توضیحاتی از لایحه بودجه آخرین وضعیت شاخصهای اقتصادی کشور را هم تشریح می کرد. مشخص نیست چرا در این برهه که انتقادهای زیادی به مسائلی مانند کسری بودجه، شتاب گیری تورم، افزایش نقدینگی و... مطرح شده نه رئیس جمهور و نه رئیس سازمان برنامه و بودجه، حاضر به دفاع از عملکرد اقتصادی دولت و تشریح بودجه نشدند.

    مالک شریعتی در روایتی از وضعیت ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مجلس گفته است، رکورد تقدیم لایحه شکست،  معاون پارلمانی رئیس جمهور لایجه بودجه ۱۴۰۰ را در ۲۰ ثانیه تقدیم نائب رئیس مجلس کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما