شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207441
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1399 - 19:51
    فرانسه:

    منتظر عمل اردوغان؛ نه حرف

    وزیر خارجه فرانسه رفتار "متجاوزانه" ترکیه را محکوم و اعلام کرد، اظهارات آرامش بخش دولت این کشور کافی نیست‌.

    منتظر عمل اردوغان؛ نه حرف

    به گزارش  پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از ایسنا، به نقل از العین، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه امروز (یکشنبه) یک روز پس از درخواست رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه از اتحادیه اروپا برای برگزاری گفتگویی، رفتار "متجاوزانه" ترکیه را محکوم کرد و گفت، اظهارات آرامش بخش از سوی دولت این کشور کافی نیست‌.
    وی گفت، در مناسبات مختلف رفتار متجاوزانه و غیر قابل تحمل ترکیه در مناطق ششگانه سوریه، عراق، قبرس، یونان، لیبی و قره‌باغ قابل چشم پوشی نیست.
    لودریان در کنار مداخله ترکیه در این مناطق، اظهارات اخیر اردوغان علیه فرانسه را به باد انتقاد گرفت.
    با وجودی که ترکیه حملات تروریستی در شهر نیس فرانسه و وین اتریش را محکوم کرده اما به گفته لودریان پاریس در انتظار عملی از سوی آنکاراست.
    در واکنش به رفتارهای ترکیه، وزیر خارجه فرانسه نشست اتحادیه اروپا را یادآور شد که قرار است ماه آینده در بروکسل برگزار شود.
    کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست قبلی تصمیم گرفتند که اگر ترکیه مواضع خود را تغییر ندهد، اقداماتی از جمله تحریم‌هایی علیه این کشور در نظر بگیرند.
    اردوغان در پی اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه درباره "لزوم دفاع از ارزش‌های سکولار در مقابل اسلام افراطی" و کنترل بیشتر بر بودجه خارجی مساجد، گفته بود، ماکرون به خاطر سیاست‌هایش در مقابل مسلمانان نیاز به بررسی روانی دارد.
    دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه روز شنبه به خبرگزاری فرانسه گفته است: سخنان گزاف و بی‌ادبانه روش درستی نیست و از اردوغان می‌خواهیم سیاست‌های خود را تغییر دهد، چون از هر نظر خطرناک است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما