چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204795
    تاریخ انتشار: 19/آبان/1399 - 10:47

    پربیننده ترین سریالهای تلویزیون

    نظرسنجی مرکز تحقیقات درباره سریال‌های نیمه دوم شهریور و مهرماه ۱۳۹۹ تلویزیون، رضایتمندی مردم از سریال "نجلا" را نشان می‌دهد.

    پربیننده ترین سریالهای تلویزیون

    نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما از سریال‌های تلویزیونی شبکه‌های مختلف در نیمه دوم شهریور و مهرماه ۱۳۹۹ نشان می‌دهد سریال «نجلا» از شبکه سه سیما با ۳۵.۵ درصد مخاطب و ۸۳.۶ درصد رضایتمندی، بهترین سریال تلویزیونی در این مدت شد.

    بر اساس این نظرسنجی بیش از ۷۹ درصد از مردم بیننده برنامه‌های سیمای جمهوری اسلامی ایران اعم از سریال، فیلم سینمایی، مسابقه، سخنرانی، گفت‌وگومحور، ورزشی، اخبار و... بوده‌اند.

    بعد از سریال تلویزیونی «نجلا»، سریال «زمین گرم» با ۲۸.۷ درصد مخاطب و ۷۱.۱ درصد رضایتمندی از شبکه سه سیما در جایگاه دوم سریال‌های تلویزیونی در نیمه دوم شهریور و مهرماه قرار گرفت.

    «ایلدا» از شبکه یک سیما هم با ۲۷.۶ درصد مخاطب و ۷۵.۲ درصد رضایتمندی، سومین سریال پرمخاطب تلویزیون در این مدت بوده است.

    سریال کوتاه «سرزده» از شبکه یک سیما هم که یکی از تولیدات مرکز خراسان رضوی بود با ۱۸.۵ درصد مخاطب و رضایت ۶۳.۱ درصدی، چهارمین سریال تلویزیونی بود که در این یک‌ماه‌ونیم نظر مخاطبان را به خود جلب کرد.

    «بوم و بانو» از شبکه دو سیما هم با ۱۶.۶ درصد مخاطب و رضایت ۶۰.۶ درصدی، در میان پنج سریال تلویزیونی قرار گرفت که در نیمه دوم شهریور و مهر ۱۳۹۹ معرفی شد.

    بر اساس این نظرسنجی در میان سریال‌های تکراری هم که از شبکه‌های مختلف سیما در نیمه دوم شهریور و مهرماه ۱۳۹۹ پخش شده است کیمیا و پایتخت یک، هر دو از «آی‌فیلم» به ترتیب با ۱۵.۴ و ۱۳ درصد مخاطب بیشترین مخاطبان را داشته‌اند.

    نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما همچنین نشان می‌دهد بیش از ۲۷ درصد از پاسخگویان غیرتهرانی بیننده سریال‌های مختلف تکراری از شبکه‌های استانی سازمان صداوسیما بوده‌اند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما