شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 202670
    تاریخ انتشار: 06/آبان/1399 - 09:26

    جزئیات جلسه امنیتی رحمانی‌فضلی در مجلس

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه عصر امروز گفت: نماینده زابل از توضیحات رحمانی‌فضلی قانع نشد. سوال از وزیر کشور در صحن مجلس بررسی می‌شود.

    جزئیات جلسه امنیتی رحمانی‌فضلی در مجلس

    ابوالفضل عمویی در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، چندین دستور مورد بحث و تبادل نظر گرفت.
    وی بیان کرد: در بررسی تحولات روز جهانی، اقدامات توهین امیز و ضداسلامی در کشور فرانسه و مواضع رئیس جمهور این کشور درباره اسلام گرایی با ابراز انزجار اعضای کمیسیون مواجه شد.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون امنیت ملی ضمن محکوم کردن اقدامات علیه شخصیت پیامبر اعظم اسلام (ص)، با روند جهانی مخالفت با مواضع مکرون اعلام همراهی کرد. همچنین کمیسیون از دولت و وزارت امور خارجه خواست که اقدام واکنشی لازم را صورت دهد.

    وی افزود: در جلسه امروز همچنین نماینده هیات اعزامی کمیسیون جهت بررسی مباحث مرزی و امنیتی به استان سیستان و بلوچستان، ضمن ارائه گزارشی از این بازدید میدانی، از وضعیت منطقه مرزی در شهرستان زابل و دیوارهای مرزی در منطقه سیستان گزارشی را ارائه داد.

    عمویی بیان کرد: همچنین با رای اکثریت اعضا سوال دهمرده نماینده مردم زابل از وزیر کشور ملی تشخیص داده شد که با قانع نشدن نماینده زابل، این سوال به صحن علنی ارسال شد.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این جلسه و در ادامه بررسی طرح تشکیل سازمان پدافند عامل، ۳ ماده از این طرح هم با حضور نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح و دستگاه های دولتی ذیربط پس از بررسی، مورد تصویب قرار گرفت.

    وی ادامه داد: در صورت نهایی شدن یک بند دیگر این طرح در جلسات اتی کمیسیون، این متن جهت بررسی به صحن علنی ارسال خواهد شد.

    عمویی اظهار داشت: در این جلسه بررسی مقدماتی لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه های سازمانی ارتش هم آغاز شد که بررسی مواد آن در کمیسیون ادامه خواهد داشت.

    پیرو ادامه درگیری در مرزهای شمال غربی کشور و ادامه درگیری بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان، عصر امروز آخرین تحولات حول موضوع قره باغ در کمیته روابط خارجی کمیسیون با حضور نمایندگانی از وزارتخانه های امور خارجه، کشور و اطلاعات و فرماندهی مرزبانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. متاسفانه این درگیری، تهدیداتی را برای جمهوری اسلامی به همراه داشته که از جمله انها اصابت تعداد بالایی راکت و خمپاره به داخل سرزمین ماست. نمایندگان دستگاه ها در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه فعالیتشان ارایه دادند. در جلسه کمیته ضمن تاکید بر همکاری بین دستگاهی، بر ضرورت تقویت فعالیت بین المللی کشورمان جهت پایان سریعتر این درگیری، حل و فصل صلح امیز موضوع و پیگیری منافع ملی جمهوری اسلامی ایران تاکید شد.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما