چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • ارز گران شد، سفر عتبات ارزان‌تر + عکس

  • اقدام بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • هرمز در مرکز تنش تهران و واشنگتن؛ از تحریم‌های جدید ایران تا تلاش قطر برای توافق + عکس

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201785
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1399 - 16:04

    همه امکانات نیروهای مسلح در اختیار ستاد ملی کرونا قرار می‌گیرد

    جلسه قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) به ریاست سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و همزان به صورت ویدئو کنفرانس در ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع برگزار شد.

    همه امکانات نیروهای مسلح در اختیار ستاد ملی کرونا قرار می‌گیرد

    در راستای ارزیابی نحوه خدمات‌رسانی و بهره‌مندی هرچه بیشتر از توانمندی و ظرفیت‌های کامل نیروهای مسلح در کمک به درمان بیماران مبتلا به کرونا و تحقق فرمان فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) به ریاست سرلشکر باقری تشکیل جلسه داد.

    بنابراین گزارش در این جلسه که با حضور تمامی اعضا، فرماندهان و مسئولان قرارگاه‌های نیروهای مسلح به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، روسای کمیته‌های تخصصی و قرارگاه‌های تابعه در ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع گزارشی از روند فعالیت‌ها و مشارکت فراگیر نیروهای مسلح در کمک به درمان بیماران کرونا ارائه کردند.

     

    در این جلسه سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تشکر و قدردانی از خدمات و فعالیت‌های انجام شده نیروها و سازمان‌های نیروهای مسلح در لبیک به فرمان فرمانده معظم کل قوا بر مشارکت و همکاری حداکثری و استفاده از تمامی ظرفیت‌های نیروهای مسلح در کنترل، نظارت، پیشگیری، درمان، کمک به بیماران و در اختیار گذاشتن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و امکانات نیروهای مسلح در سراسر کشور به ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد. 

    سرلشکر باقری اتخاذ تدابیر و سیاست‌های پیشگیرانه موثر و تداوم آن تا حصول نتیجه مطمئن و تقلیل میزان فراگیری این بیماری و همچنین بر لزوم استمرار آگاه‌سازی و آموزش همگانی مردم در نحوه مراقبت و مقابله با بیماری کرونا را مورد توجه و ضروری دانست.

    همچنین در این جلسه دکتر رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت و درمان و دکتر قانعی رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از فرماندهان نیروهای مسلح و کادر درمانی سازمان‌های تابعه در همکاری با ستاد ملی کرونا، آخرین وضعیت فراگیری این بیماری در سطح کشور و اقدامات و فعالیت‌های پیشگیرانه و روند درمان مبتلایان و میزان اثربخشی تدابیر و سیاست‌های اتخاذشده را تشریح کردند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما