دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
  • گردباد ناگهانی مراسم سیاسی را برهم زد / فیلم

  • سرنگونی گاومیش در هجوم گروهی شیرها / فیلم

  • سوخو-۳۰های روسی در راه ایران؛ تغییر موازنه قدرت در آسمان خاورمیانه

  • خشم قلعه‌نویی در جام جهانی پیچید + عکس

  • زمان ثبت‌نام حج تغییر کرد + عکس

  • دستور مهم هیأت مذاکره کننده ایرانی در سوئیس

  • قیمت نقره امروز یکشنبه ۳۱ خرداد

  • آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس

  • وضعیت بورس یکشنبه ۳۱ خرداد

  • هزارمین بازی جام جهانی با پیروزی ژاپن رقم خورد

  • درباره یک چریک عارف

  • دیدار گروسی با وزیر خارجه سوئیس در بورگن اشتوک

  • پیام وزیر خارجه سوئیس پس از دیدار با عراقچی

  • جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس +فیلم

  • خط و نشان بی‌سابقه‌ی روزنامه‌ی اسراییلی برای ترامپ + عکس

  • چه کسی پشت نبویان پنهان است؟

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۳۱ خرداد

  • یارانه‌بگیران در آستانه تغییر بزرگ

  • خبر امضای مجدد توافق ایران و آمریکا صحت ندارد

  • حیرت غرب از شکست در مأموریت حذف موشک‌های ایران + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 200794
    تاریخ انتشار: 18/مهر/1399 - 12:48
    حریری:

    نامزد پست نخست وزیری هستم

    سعد حریری از آمادگی خود برای پست نخست وزیری و تشکیل دولت جدی در این کشور خبر داد.

    نامزد پست نخست وزیری هستم

    به نقل از اسکای نیوز، «سعد حریری» نخست وزیر سابق لبنان روز پنجشنبه اعلام کرد نامزد احتمالی پست نخست وزیری برای تشکیل دولت جدید با هدف جلوگیری از فروپاشی اقتصادی در لبنان است.
    حریری به شبکه محلی «ام تی وی» گفت: در واقع، من نامزد (پست نخست وزیری) هستم. سعد حریری در را به روی تنها امید موجود در لبنان برای توقف این فروپاشی نمی‌بندد.
    حریری همچنین گفت: در صورتی که تمامی گروه‌های سیاسی بر این مسأله متفق القول باشند، من آماده انجام تماس‌های سیاسی در این هفته هستم.
    سعد حریری گفت: مکرون از تمامی گروه‌های سیاسی خواسته تا اختلافات سیاسی شان را به مدت ۶ ماه کنار گذارند تا جلوی فروپاشی اقتصادی لبنان گرفته شود.
    او در ادامه افزود: تمامی گروه‌های سیاسی می‌توانند مشکلی را در تشکیل دولت به وجود آورند؛ اما در صورتی که احزاب سیاسی فعلا به دنبال متوقف ساختن فروپاشی و بازسازی بیروت هستند، باید طبق راهکار فرانسه عمل کنند.
    گفتنی است «میشل عون» قرار است پس از استعفای مصطفی ادیب، مشورت‌های پارلمانی را برای انتخاب نخست وزیر جدید روز پنجشنبه هفته آینده به انجام برساند.
    امانوئل مکرون، ماه گذشته از تمامی طرف‌های سیاسی در لبنان برای تشکیل سریع دولت در چارچوب نقشه راهی برای خارج کردن لبنان از بحران تعهد گرفته بود؛ اما این تلاش‌ها با شکست مواجه شد.
    لبنان دهه هاست که در بحرانی اقتصادی به سر می‌برد و همچنان درگیر بحران انفجاری است که در بندر بیروت در تاریخ ۴ اوت به وقوع پیوست و جان بیش از ۲۰۰ نفر را گرفت و سبب مجروح شدن هزاران نفر دیگر شد.
    دولت سعد حریری در پاییز گذشته تحت فشار‌ها و پس از انجام اعتراضات برای اصلاح طبقه سیاسی لبنان که درگیر فساد و بی کفایتی هستند، استعفا داد.
    پس از حریری دولت حسان دیاب به سر کار آمد؛ اما دولت او نیز پس از انفجار بزرگ بیروت مجبور به استعفا شد. همچنین پس از او مصطفی ادیب به نخست وزیری رسید؛ اما او نیز پس از گذشت مدتی کوتاه با عذرخواهی از ناتوانی برای تشکیل دولت، از این سمت کناره گیری کرد.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما