دوشنبه 12 مرداد 1405 - Mon 03 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 199908
تاریخ انتشار: 09/مهر/1399 - 23:44
در اردبیل

آغاز توزیع ۷ هزار واکسن آنفلوآنزا

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت‌: ۷ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در مرحله نخست در استان اردبیل توزیع می‌شود.

آغاز توزیع ۷ هزار واکسن آنفلوآنزا

بابک نخستین اعلام کرد: از امروز ۷ هزار واکسن آنفلوآنزا در مرحله اول در سطح استان اردبیل توزیع می‌شود.
وی افزود: طبق برنامه استان ۲۰ هزار واکسن دریافت خواهد کرد و طبق‌ صحبت‌هایی که با وزارت بهداشت صورت گرفته سهمیه استان افزایش خواهد یافت.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: در سطح استان اردبیل ۱۸هزار مادر باردار و ۸هزار و ۵۰۰ کادر درمانی وجود دارد که به زودی در برابر آنفلوآنزا، واکسینه خواهند شد.
نخستین اظهار داشت: اولویت اول واکسینه برای کادر درمان فعال در بخش‌های کرونایی و سپس برای کادر درمان دیگر بخش‌های درمانی و بهداشتی، مادران باردار و بیماران کلیوی است که در حال حاضر تحت درمان دیالیز هستند.
وی ادامه داد: بیمارانی که سابقه شیمی درمانی دارند، بیماران دارای سرطان بدخیم، بیماران تالاسمی و دیگر بیماران خاص و جانبازان بالای ۵۰ درصد در اولویت خواهند بود که با مراجعه به مراکز بهداشتی که درگیر کرونا نیستند، اقدام به تزریق واکسن آنفلوآنزا کنند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در حال حاضر هماهنگی‌های لازم برای توزیع واکسن آنفلوآنزا در بخش‌های خصوصی استان اردبیل در حال انجام است.

منبع : فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما