چهارشنبه 10 تير 1405 - Wed 01 Jul 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198115
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1399 - 17:28
    به بهانه ارتباط با ایران و حزب‌الله

    تحریم‌های جدید آمریکا

    وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده حکومت ایران از یک شرکت صوری برای هدف قرار دادن مخالفان، روزنامه‌نگاران و شرکت‌های بین‌المللی در بخش خدمات مسافرتی استفاده کرده است.

    تحریم‌های جدید آمریکا

    وزارت خزانه‌داری آمریکا چندین فرد را به بهانه ارتباط با وزارت اطلاعات ایران تحت تحریم قرار داد.
    وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه ۴۵ فرد و ۲ نهاد را به بهانه ادعایی انجام عملیات‌های سایبری از طرف وزارت اطلاعات ایران تحریم کرد. آمریکا علاوه بر این، ۲ شرکت و یک فرد را هم به بهانه ارتباط با حزب‌الله لبنان در فهرست تحریم قرار داد.
    وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این وزارتخانه، گروه سایبری «APT39» را به همراه ۴۵ فرد مرتبط با آن و یک شرکت صوری در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
    وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده حکومت ایران از یک شرکت صوری برای هدف قرار دادن مخالفان، روزنامه‌نگاران و شرکت‌های بین المللی در بخش خدمات مسافرتی استفاده کرده است.
    «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «ایالات متحده مصمم است با عملیات‌های سایبری تهاجمی که هدف آنها به خطر انداختن امنیت و وارد آوردن خسارت به بخش سفرهای بین المللی است مقابله کند.»
    وزارت خزانه‌داری آمریکا علاوه بر این، اعلام کرد دو شرکت مستقر در لبنان را به بهانه ارتباط با حزب‌الله در فهرست تحریم‌ها قرار داده است. آمریکا همچنین اعلام کرد یک فرد را که ارتباط نزدیکی با هر دو شرکت داشته را نیز تحریم کرده است.

    منبع : جام نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما